Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ojejku jejku, co to będzie teraz? Nic nie będzie, wszystko zniszczą, zruinują. Kaczorze Donaldzie zbaw lud swój.
Odpowiedz
ups, tobie też coś się omsknęło 

tylko po co mu slownik jak nie uzywa polskich znakow a bledu nigdzie  nie zrobil?
To proste - błędem jest to, że nie używa polskich znaków.
Odpowiedz

tylko po co mu slownik jak nie uzywa polskich znakow a bledu nigdzie  nie zrobil?
  Powiedział ten, co używa.....
Odpowiedz
na wazniejsze funkcje w panstwie zatrudniani sa na ogol ludzie z broda ---co to znaczy ,,,domysl sie,,,,
Odpowiedz
AZOTY! - chronić GRAFEN przed ruskimi!
Odpowiedz
Powiedział ten, co używa.....
Nie uzywam na telefonie i nie bede,jest jakis nakaz?
Odpowiedz
AZOTY! - chronić GRAFEN przed ruskimi!
Nie bój nic. Poza tym nie wiem czy wiesz ale grafen w przypadku Azotów to bardziej rozdmuchany temat. Prowadzą badania ale na pewno nie jest to główna działalnośc. Główna to chemia i nawozy, zawsze tak było
Odpowiedz
TAk oto kolejny krok do marginalizacji Puław przez PIS. Bogdanke właśnie też pokładają... Nie mogę na to patrzeć. I jak do diabła na nich głosowałam.
Odpowiedz
A dziś 7 kwietnia Dzień Bobrów!! Bobry nie mówią: – Dzień dobry!Bobry mówią:– Dzień bobry!A gdy wieczoremNad wodą staną,Zamiast:– Dobranoc!Mówią: – Bobranoc!                   Wanda Chotomska
Odpowiedz
Tak to własnie jest jak nie ma sie czego czepić to wycieczki personalne sie zaczynaja. Żenada. Piszący o marginalizacji Puław też nie mają za wiele pojęcia, bo przypominam że od teraz prezes Grupy Azoty będzie pełnił obowiązki prezesa Puław więc trudno o lepsze rozwiązanie we względzie na ich pozycję.
Odpowiedz
Wyznawca pislamu który nie ma dystansu do siebie i nie wie co to jest posiadać poczucie humoru, żal mi takich ludzi. Jak nie mają argumentów to od razu widzą ataki personalne, jak nic jak Antoni.
Tak to własnie jest jak nie ma sie czego czepić to wycieczki personalne sie zaczynaja. Żenada. Piszący o marginalizacji Puław też nie mają za wiele pojęcia, bo przypominam że od teraz prezes Grupy Azoty będzie pełnił obowiązki prezesa Puław więc trudno o lepsze rozwiązanie we względzie na ich pozycję.

Odpowiedz
Szanowny panie prezesie mo że pań rozwali t a klik e w kadrach i skonczy przyjmowanie ludzi kierowników i wszystkich komuchow którzy wykorzystując stanowisko przyjmują osoby które nie mam a nic z chemia do czynienia.sztuczne robienie tlokuprzy rekrutacji pulawachzrobilosi e nudne
Odpowiedz
Kolejny któremu zbywa na słownik? Jeżeli w takim stylu chcesz dostać pracę czy piszesz CV, to nie dziwię się że później sfrustrowany narzekasz po forach. Zacznij od siebie zamiast tłumaczyć się klikami
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...