![]() |
Ojejku jejku, co to będzie teraz? Nic nie będzie, wszystko zniszczą, zruinują. Kaczorze Donaldzie zbaw lud swój.
|
![]() |
ups, tobie też coś się omsknęło tylko po co mu slownik jak nie uzywa polskich znakow a bledu nigdzie nie zrobil?To proste - błędem jest to, że nie używa polskich znaków. |
![]() |
tylko po co mu slownik jak nie uzywa polskich znakow a bledu nigdzie nie zrobil?Powiedział ten, co używa..... |
![]() |
na wazniejsze funkcje w panstwie zatrudniani sa na ogol ludzie z broda ---co to znaczy ,,,domysl sie,,,,
|
![]() |
AZOTY! - chronić GRAFEN przed ruskimi!
|
![]() |
Powiedział ten, co używa.....Nie uzywam na telefonie i nie bede,jest jakis nakaz? |
![]() |
AZOTY! - chronić GRAFEN przed ruskimi!Nie bój nic. Poza tym nie wiem czy wiesz ale grafen w przypadku Azotów to bardziej rozdmuchany temat. Prowadzą badania ale na pewno nie jest to główna działalnośc. Główna to chemia i nawozy, zawsze tak było |
![]() |
TAk oto kolejny krok do marginalizacji Puław przez PIS. Bogdanke właśnie też pokładają... Nie mogę na to patrzeć. I jak do diabła na nich głosowałam.
|
![]() |
A dziś 7 kwietnia Dzień Bobrów!!
Bobry nie mówią:
– Dzień dobry!Bobry mówią:– Dzień bobry!A gdy wieczoremNad wodą staną,Zamiast:– Dobranoc!Mówią: – Bobranoc!
Wanda Chotomska
|
![]() |
Tak to własnie jest jak nie ma sie czego czepić to wycieczki personalne sie zaczynaja. Żenada. Piszący o marginalizacji Puław też nie mają za wiele pojęcia, bo przypominam że od teraz prezes Grupy Azoty będzie pełnił obowiązki prezesa Puław więc trudno o lepsze rozwiązanie we względzie na ich pozycję.
|
![]() |
Wyznawca pislamu który nie ma dystansu do siebie i nie wie co to jest posiadać poczucie humoru, żal mi takich ludzi. Jak nie mają argumentów to od razu widzą ataki personalne, jak nic jak Antoni.
Tak to własnie jest jak nie ma sie czego czepić to wycieczki personalne sie zaczynaja. Żenada. Piszący o marginalizacji Puław też nie mają za wiele pojęcia, bo przypominam że od teraz prezes Grupy Azoty będzie pełnił obowiązki prezesa Puław więc trudno o lepsze rozwiązanie we względzie na ich pozycję. |
![]() |
Szanowny panie prezesie mo że pań rozwali t a klik e w kadrach i skonczy przyjmowanie ludzi kierowników i wszystkich komuchow którzy wykorzystując stanowisko przyjmują osoby które nie mam a nic z chemia do czynienia.sztuczne robienie tlokuprzy rekrutacji pulawachzrobilosi e nudne
|
![]() |
Kolejny któremu zbywa na słownik? Jeżeli w takim stylu chcesz dostać pracę czy piszesz CV, to nie dziwię się że później sfrustrowany narzekasz po forach. Zacznij od siebie zamiast tłumaczyć się klikami
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|