Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Obejrzyjcie transmisję z ostatniej rady. Tam jest jakaś choroba nienawiści i prostactwo w wykonaniu kilku pań byłych nauczycielek z księdzem do towarzystwa i byłym. Żal, że puławianie takie piękne miasto wybrali takie radne. Choć rozumiejąc prezydenta, że nie ma tam z kim merytorycznie dyskutować to powinien zachować pewien spokój i nie dawać się prowokować.
Odpowiedz
Mialy być złote góry, jest gorzej niż za poprzednika, p. Maj nie radzi sobie, powinien zrezygnować, nie ma sensu tego ciągnąć, to najgorszy prezydent w historii miasta Puławy, następca będzie miał wiele do naprawienia.
Odpowiedz
"W szczytowym okresie 12 zadłużonych Romów odpracowywało swoje długi". Przy zadłużeniu Puław na ponad 160 mln - to faktycznie sukces p. Prezydenta. Ogromny sukces :D
Odpowiedz
Ten prezydent ma najgorsze warunki do pracy. Z jednej strony jest PiS, z drugiej byłe władze puławskie, pamiętające czasy komuny. Naprawdę nikt nie widzi, jakie kłody są mu rzucane pod nogi? Towarzyszu Grobel, ludzie doskonale pamiętają pańskie durne decyzje i nieprzemyślane posunięcia. Nawet teraz pańska armia atakuje Pana Maja szczując kuriozalnymi uchwałami (podwyżka prezydencka wyszła z inicjatywy Grobla). Usuńcie się starzy komuniści w końcu w cień!
Odpowiedz
Czy ja dobrze przeczytałem, że Pawełek czeka, aż rodzcie mu powiedzą jak uzdrowić demografię? Oto i poziom naszego fejsowego prezydenta. Pawle, nie licz na następną kadencję
Odpowiedz
Tak myślę i myślę....ile to fakeowych kont ma pan prezydent. Może zamiast obmyślać strategię, jak się wybielić w w mediach, pisząc z tych fałszywych kont, zacząłby uczciwie pracować na tę swoja pensję. Ile w jego wypowiedziach zarozumialstwa, pewności siebie, wręcz chamstwa. Zachowuje się jak Bóg, który wie lepiej co dla nas mieszkańców jest lepsze. Dzięki niemu niestety ludzie faktycznie zaczynaja tęsknić za Groblem. Ot, taka przewrotność losu....dzięki Majowi Grobel będzie lepiej wspominany niż na to zasłużył
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...