![]() |
Syn wiceburmistrza Koconia
|
![]() |
Psychol. 3 lata max. to śmiech. Jak zwykle dostanie kare w zawiasach albo w ogóle nic. Kiedy wreszcie to prawo się zmieni. Ktoś kto się tak zachowuje jest zagrożeniem tak samo dla ludzi. Zdrowy psychicznie człowiek się tak nie zachowuje. A kara za włamanie?
|
![]() |
kolejny polak katolik, ochrzczony i bierzmowany, o prawicowych pogladach...
|
![]() |
Zacząć odpowiednio karać psycholi!
|
![]() |
nadzor policyjny!!!???? przeciez to jest smieszne,jaka to kara!!! jak tak dalej bedziecie karali za takie czyny to codiennie ktos zabije psa za to ze szczeka,boze widzisz i nie grzmisz!!!! da takich zwyrodnialcow,psychopatow i potworow odrazu odsiatka a nie dozor i badania,co sie dzieje z tym krajem,zacznijcie dawac wyroki to siada na *** na drugi raz nie rusza zadnego zwierezecia :( przykre to,jak bym moglbym mogl to bym temu pomylencowi rece opucinal za tego biednego psiaka!!!!!
|
![]() |
Też mamy w bloku takiego psa.. Dla pozostałych mieszkańców to po prostu katorga. Właścicielom nie przeszkadza bo jak oni są w domu to pies jest cicho.. I co zrobisz?? Nic nie możesz i musisz się męczyć..
|
![]() |
Psychopata i nic wiecej. Normalny człowiek czegoś takiego nie zrobi.
|
![]() |
Ja mam takiego sąsiada z którym nie da się wytrzymać
|
![]() |
Stek bzdur z tym szczekaniem pies wcale nie szczekał a właz był zabezpieczony wiem bo to Mój pies
|
![]() |
Tylko, ten ten biedny pies, z racji swojego wieku juz nie widzial i nie slyszala, a nie mowie o szczekaniu. To jemu z choroby w glowie cos szczeka. Zabil na spaniu, biedne, niewinne zwierze...a juz nie wspomne o traumie jaka przezyla rodzina, a w szczegolnosci włascicielka psa, ktora sie przebudziła, gdy ten psychol dzgal psa...a no i najwazniejsze, szkoda, ze nie napisaliscie czy to syn...
|
![]() |
Syn wiceprezydent Puław Pana Koconia
|
![]() |
Boże jak to zwierzę musiało cierpieć i tak skonczyć swoje życie !:((((( życzę mu tego samego zeby go spotkało co zrobił tej niewinnej istocie!!!
|
![]() |
jak można wejść do czyjegoś domu czy to nie szok dla rodziny???????????
|
![]() |
o to prawo i ssssssssss dozór????????????
|
![]() |
Skandal! Jak człowiek, który nie potrafi wychować własnego dziecka może decydować o losie tysięcy mieszkańców. PiS powinno zmienić wiceprezydenta natychmiast.
|
![]() |
I pomyśleć że ten wariat mieszka parę domów dalej i normalnie może yjsc w domuu
|
![]() |
Przecież widać gołym okiem, że niebezpieczny nie tylko dla zwierząt ale i dla ludzi! Skoro przyszło mu do głowy żeby wejść przez dach do cudzego domu i zadźgać psa, to jutro może zrobić to samo z sąsiadami czy przechodniem na ulicy!!! Totalnie poje... ny psychol!
|
![]() |
Stao się trudno ale dziecku nie powinna pomóc rodzina???
|
![]() |
Nie oczerniajcie szkoda chopaka i rodziców
|
![]() |
Jak można mając 38 lat być bezrobotnym i mieszkać z mamusią i tatusiem? Czyżby żona nie mogła zmieniać mu pampersów?
|
Strona 1 z 7
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.