![]() |
Dojeżdżam do pracy z Puław do Dęblina od pół roku i na Dęblińskiej w tym czasie było już może 4 wypadki - co jest z tym miejscem?
|
![]() |
Z miejscem nic, natomiast problem jest z kierowcami-debilami notorycznie wyprzedzającymi na skrzyżowaniach, przejściach z prędkościami daleko wykraczającymi poza dozwoloną na tym odcinku prędkość. Też codziennie jadę tamtędy do i z pracy i to co tam ludzie wyprawiają (często codziennie te same samochody) to się w "pale nie mieści".
|
![]() |
Na tej trasie tydxien bez jakiegos zdarzenia to cud. Trasa kreta, przez las, mgly znad Wisly, zwierzeta na drodze, rowerzysci.... A warsiawka LRY, WKZ i WZW,jak jedziesz 80 to miga, trabi,malo wsciku doopy nie distanue. Potem takie efekty
|
![]() |
Czekam na "dobrą zmianę". Nową ustawą należy zablokować sprzedaż samochodów marki BMW dla kierowców poniżej 40-go roku życia i z prawem jazdy poniżej 20 lat. Ja obserwuję zachowania wielu takich kierowców samochodów BMW, którzy nie potrafią przejechać Dęblińskiej i Piaskowej z prędkością mniejszą niż 150 km/h, szczególnie w nocy. Konfabuluję? Wystarczy postawić dobrze ukryte radary na tych dwóch ulicach i przekonacie się, że to nie sen tylko jawa!
|
![]() |
Jeśli nie wiesz kto spowodował wypadek to siedź cicho i nie oczerniaj!!! To opel wyszedł na czołowe po poślizgu w zakręcie!!!
|
![]() |
Kolego co do dałeś komentarz z godziny 11.10 zastanów się co piszesz i myślisz. Co ty myślisz chamie że nie jak ktoś się dorobił to nie może kupić sobie lepszego samochodu. Jak chciałeś wiedzieć co się stało to trzeba było na miejsce przyjechać. A radar to sobie w głowie wstaw. Osle.
Pozdrawiam normalnych ludzi .
Ps. Ja byłem na miejscu
|
![]() |
Jeden samochód WE- patrząc na zniszczenia pojazdów i ich rozrzut, to wolno nie jechali....
Wypadek zdarzył się przed 7 (kilka minut przed 7 słychać było syreny pojazdów ratowniczych) i nie w tym miejscu- dużo bliżej Gołębia, na zakręcie przy pomniku i parkingu.
|
![]() |
kierowcę BMW proszę o kontakt na adres kastor.poczta@o2.pl
|
![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=ICCaWsD6v8s
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|