![]() |
Nie daj Boże trafić do tego szpitala...syf, kiła i mogiła. Mój ojciec przed samą śmiercią mówił żeby go zabrać stamtąd...niestety nie zdążyłem.
|
![]() |
Dokładnie! Tam trzeba zmienić lekarzy przede wszystkim.
|
![]() |
Super, że remontują! :) To komfort zarówno dla pacjentów i ich rodzin, ale także dla pracowników. Dużo lepiej się znosi problemy zdrowotne (pacjenci) i ciężką pracę (lekarze i pielęgniarki), gdy odbywa się to w godnych warunkach w budynku o wysokim standardzie. Oby udało się pozyskać pieniądze na remont wszystkich oddziałów i szpitala jako całości!
|
![]() |
Dotacje unijne no co Wy przecież Unia taka zła. Zostanie urażony honor pisiorow czy nie?
|
|
|
![]() |
Otóż to brać kasę to unia cacy . |
![]() |
Cięzko choremu,umierającemu wsio rawno gdzie go śmierć spotka. |
![]() |
A cóż to za sensacja. W szpitalu przed bytnością Rybaka wyremontowane zostały oddziały okulistyki, urologii i trakt operacyjny na urologii, kardiologii, chirurgii dziecięcej, poradnia onkologiczna, trakt porodowy, przychodnia na Partyzantów. A łóżka do Zakładu Opiekuńczo-Lecznicznego podarował Owsiak!!!!
|
![]() |
A te dotacje zewnętrzne to z pewnością kasa od Azotów. To też żadna sensacja. Azoty i spółki puławskie przekazały już baaardzo dużo pieniędzy na szpital.
|
|
|
![]() |
Sorry ale w tym szpitalu (jak i w większości powiatowych) to ja nie chciałbym się leczyć.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.