Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Chcecie to stójcie nawet do wiosny kompletnie mnie to nie rusza.
Odpowiedz
Nikt nie lubi jak się mu patrzy na ręce, nauczyciele, lekarze, pielęgniarki itp. też powinny uzyskać niezawisłość i niezależność.
Odpowiedz
Jestem za szybszymi sądami, sprawiedliwymi, uczciwymi, niepolitycznymi sędziami. Jestem za normalnością w wymiarze sprawiedliwości. Za czym wy jesteście??.
Odpowiedz
Ambrozkiewicz ile ty masz lat? Na twoje wiece przychodzi 50 osob. Ile osob mieszka w Pulawach?
Odpowiedz
stare, głupie baby - przeciwko czemu protestujecie? Chyba że macie emerytury ubeckie po kastowych sędziach. Idę o zakład że nigdy sprawy w sądzie nie miały i maja idealną opinię o kaście nadzwyczajnej.
Odpowiedz
stare, głupie baby - przeciwko czemu protestujecie? Chyba że macie emerytury ubeckie po kastowych sędziach. Idę o zakład że nigdy sprawy w sądzie nie miały i maja idealną opinię o kaście nadzwyczajnej.
 mógłbyś tak pisać, gdyby nie to, że reforma sądów wg PIS nie ma NIC wspólnego z poprawą działania tych sądów, a jedynie ma na celu ich PODPORZĄDKOWANIE. Wygraj jakaś sprawę przeciwko pisowcowi czy koledze pisowca. Powodzenia!
Odpowiedz
Jestem za szybszymi sądami, sprawiedliwymi, uczciwymi, niepolitycznymi sędziami. Jestem za normalnością w wymiarze sprawiedliwości. Za czym wy jesteście??.
 Czyli jesteś PRZECIWKO reformie sądów, którą chce zrobić Ziobro. Ta "reforma" to tylko sprywatyzowanie sądów. PISowcy będą bezkarni. ty dalej będziesz miał pod górkę. Znaczy się twoje miejsce jest na tej demostracji
Odpowiedz
Jedynie kasta sędziów ma przekonanie, że ich niezawislosc gwarantuje im bezkarnasc chociażby za jawne łamanie konstytucji nie mówiąc już prawa stanowionego przez parlament - władzę ustawodawczą.
Odpowiedz
i najlepiej nie nazywajcie się obywatelskie bo z obywatelami to macie niewiele wspólnego. Jako Obywatel nie życzę sobie abyście mieli ze mną cokolwiek wspólnego. I dla jasności nie jestem wyborcą PiS ale jestem zdecydowanie przeciw szarganiu słowa Obywatel
Odpowiedz
Tysiąc nieruszalnych przeciwko milionom, które domagają się zrobienia porządku z nadzwyczajną kastą.
Odpowiedz
Brawo. Są ludzie prawi i odważni i szacun im. Nie bójcie się PIS-u bo za nimi nikt nie stoi, a rządzą tylko przelotnie i z przypadku. Gdyby nie Rydzyk i skorumpowany przez nich kler to nawet 10% by nie mieli.
Odpowiedz
Tym babom coś wali w dekiel.W Puławach są sędziowie i prokuratorzy,którzy bardzo aktywnie wsadzali do więzień z byle co w poprzednim ustroju.To przerażające ,że mocherki wychodzą i pokazuje zmęczone gęby by osłaniać tych co zasługują własnie na areszt! Oni się wyżywali na niewinnych ludziach,a teraz ta starcza biedota chce ich osłaniać >WSTYD!!!
Odpowiedz
Czy Maryla Malinowska też będzie?
Odpowiedz
A ja jestem ciekaw czy na tym marszu będzie taka jedna pani doktór, działaczka PO, która jest aktywna w takich wydarzeniach a jest znaną łapówkarą. Ja też się tam wybiorę i ją wskażę palcem. Jak będą sędziowie to od razu może zareagują.
Odpowiedz
Żal patrzeć na tych ludzi. Po prostu małe emerytury i dorobić trzeba. Taka mamy opozycję, taka świadomość. A tak na marginesie, gdyby zapytać któraś z tych pań po co ona tam jest, to czy wiedziałaby?
Odpowiedz
A ja jestem ciekaw czy na tym marszu będzie taka jedna pani doktór, działaczka PO, która jest aktywna w takich wydarzeniach a jest znaną łapówkarą. Ja też się tam wybiorę i ją wskażę palcem. Jak będą sędziowie to od razu może zareagują.
 Nie musisz przychodzić na protest, wystarczy, że pójdziesz do prokuratora albo na policję.
Odpowiedz
mógłbyś tak pisać, gdyby nie to, że reforma sądów wg PIS nie ma NIC wspólnego z poprawą działania tych sądów, a jedynie ma na celu ich PODPORZĄDKOWANIE. Wygraj jakaś sprawę przeciwko pisowcowi czy koledze pisowca. Powodzenia!
  Anonimowość komentarzy daje ludziom przeświadczenie, że mogą wszystko. Ale wydawcy ktorzy sie na to zgadzają, włączają się w akcję hejtowania i szkalowania. To jest okropne.
Odpowiedz
Czyli jesteś PRZECIWKO reformie sądów, którą chce zrobić Ziobro. Ta "reforma" to tylko sprywatyzowanie sądów. PISowcy będą bezkarni. ty dalej będziesz miał pod górkę. Znaczy się twoje miejsce jest na tej demostracji
  Anonimowość komentarzy daje ludziom przeświadczenie, że mogą wszystko. Ale wydawcy ktorzy sie na to zgadzają, włączają się w akcję hejtowania i szkalowania. To jest okropne.
Odpowiedz
Brawo. Są ludzie prawi i odważni i szacun im. Nie bójcie się PIS-u bo za nimi nikt nie stoi, a rządzą tylko przelotnie i z przypadku. Gdyby nie Rydzyk i skorumpowany przez nich kler to nawet 10% by nie mieli.
Odpowiedz
"Żal patrzeć na tych ludzi. Po prostu małe emerytury i dorobić trzeba. Taka mamy opozycję, taka świadomość. A tak na marginesie, gdyby zapytać któraś z tych pań po co ona tam jest, to czy wiedziałaby?" TEN WPIS, TO MYŚLENIE POLSKI WSCHODNIEJ, Z RODOWODEM WIEJSKIM, SŁABO WYKSZTAŁCONEGO CZŁOWIEKA (NAJWYŻEJ ZA PIENIĄDZE W UCZELNI NIEPAŃSTWOWEJ) NIE ROZUMIEJĄCEGO RZECZYWISTOŚCI POLITYCZNEJ, KTÓRY ZA 10 LAT BĘDZIE SIĘ WSTYDZIŁ SWOJEGO MYŚLENIA. TE OSOBY WIEDZĄ O CO WALCZĄ......... O TO, żebyś był człowiekiem!
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...