Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Te wszystkie osoby włącznie z właścicielami restauracji w przypadku zachorowania na Covid-19 powinny być leczone z pełną odpłatnością za wszystkie zabiegi i pobyt w szpitalu. To samo powinno być z tymi, których policja ukarała mandatami za brak maseczki. Osoby przestrzegające obostrzeń nie powinny dopłacać do czyichś fanaberii...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ale po co aż tyle, przecież za przekroczenie liczby osób karają 20zł mandatu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A wystarczy tylko na ścianie powiesić wisielca na krzyżu i odwaga urzędnicza ulega korozji! Nie manifestuję poparcia działań restauratorów ratujących swoje przedsiębiorstwa, ale również nie potępiam. Katabas dbający o swoje dochody karany jest kwotą 20 złociszy, a człowiek mający na utrzymaniu zarówno swoją, jak i osób zatrudnionych rodziny poddawany jest wymuszeniu finansowemu. Na pewno przyjdą takie czasy że "bohaterscy" urzędnicy nie wypłacą się z powództw cywilnych!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zgadzam się z przedmówcami. Jeszcze do Covid-ka można mieć zdjęcie w gazecie a może i nawet być pokazanym w tv, WOW cóż za sława!!! Dobry pomysł z opłatami dla takich za opiekę medyczną i pobyty w szpitalach wtedy szybciutko by się dostosowali!!! Podzielę się pewnym spostrzeżeniem, że są dalej restauracje, restauracyjki, które od początku pandemii oferują dowóz i odbiór dań w ich lokalu i byli zamknięci tylko w Sylwestra i dzień po świętach Wielkanocnych a w inne dni serwują codziennie kilka dań dnia i my ich doceniamy za to i całe piętro w pracy zamawia jedzenie na wynos nawet kilka razy w tygodniu- są smaczni i tani. Oni nie potrzebują krypto reklamy, spotkań klientów w barze przy piwku (szczególnie w godzinach pracy...). Funkcjonują i będą jeszcze funkcjonować dłużej niż "restauratorzy", których nie ma kto wspierać zamówieniami, bo nie chce się dowozić, bo to samochód, kierowca i opakowania na wynos są potrzebne a to jest już przecież koszt.... Ci co mieli klientów do tej pory będą ich dalej mieli, a Ci którzy są zadowolonymi klientami będą ich dalej wspierać nawet na dowóz...he... Nie zapominajmy, że wracamy do dobrych miejsc a w niektórych jemy 2razy-pierwszy i ostatni :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Do Barry.Ty myślisz że za leczenie w szpitalu się nie płaci?Ile masz lat?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...