![]() |
Koledzy z aparatami...wstyd! Jak już idziecie na ślub robić zdjęcia, choćby gościnnie, to weźcie się ubierzcie jakoś...Koszulka polo? Dżinsy? Wstyd mi za was...Wieśniaki...
|
![]() |
"Na weselu bęwi się ok. 120-130 osób"
aha bęwi
|
![]() |
Co za wydarzenie! A kogo to obchodzi?
|
![]() |
A mi się dziecko zesra...o. Może jutro dacie zdjęcie z tego wydarzenia na okładkę ??
|
![]() |
Ciekawe czy o ich rozwodzie tez tak bedzie glosno
|
![]() |
Tak roznegliżowana panna młoda,a co na to ksiądz proboszcz? Może należało narzucić coś na te ramionka...
|
![]() |
Ja też chcę laskę 10 lat młodszą ale nie mam tyle kasy co Pan Młody. Na marginesie - jest ona spokrewniona z byłym nauczycielem Przysposobienia Obronnego z "Chemika", p. Sykutem?
|
![]() |
Kto to ta Paulina?
|
![]() |
Nie znam kobiety.
|
![]() |
DNO DNO DNO Artykuł na zamówienie. Kim oni wogóle są ????????????????????????? Najpierw poinformowali media o tym gdzie ślub kto będzie grał a później zgrywają się przed znajomymi. deb***izm!! ochrona pod publikę i opis jakiegoś idiotycznego wesela. Rynsztok a nie impreza. Nigdy nie sądziłem, że dziennik wschodni tak nisko upadnie.
|
![]() |
a gdzie antytetyczności suknia świetna ze sex shopu
|
![]() |
Hahaha - pół roku i bd po zabiegu : ] Kto ma kase- ten ma lżej,ten może wyrywać 10 lat młodsze od siebie Panienki ; D To nie jest miłość- to jest SPONSORING ! : D
|
![]() |
Rzygam.
|
![]() |
Zazdrościcie i tyle
|
![]() |
głupiś, trzdziestka nie za bardzo już może przebierać |
![]() |
Może i jest ładna ale ta suknia to raczej nie pasuje do okoliczności.
|
![]() |
Paulinko mam nadzieję że i po ślubie dalej rogi będziesz przyprawiać temu jeleniowi, ostatnim razem było super!!!!
|
![]() |
A ten "pan młody" to wygląda trochę jak "teściu", no ale jeśli to nie sponsoring to gratulacje dla"pana młodego". |
![]() |
On troglodyta, ona blachara. Pasują do siebie. Ksiądz był zadowolony - na pewno postawił namiot, he, he
|
![]() |
ładna z niej laska i tyle, a te wpisy to pewnie generuje jedna osoba, kij ci w ryj
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|