![]() |
fajerwerki - kto bogatemu zabroni?
|
![]() |
Lemingi chciały zakazać ogni bengalskich, bo stresują pieski. Można też unieważnić burzę i błyskawice, noc, zimę, lato, itd. Ależ to lewactwo głupie.
|
![]() |
czas szybko mija, nie obejrzymy się i będzie zaraz znowu grudzień ... nie wiem co stanie się w mym życiu i na świecie ale wiem że nigdy sam - Żywy BÓG JEZUS nie opuści mnie, nie porzuci. Kocha nas - błogosławieni mający w NIM swoją siłę. Tylko w NIM życie wieczne, pokój ducha, miłość agape ----->Google : " Jedyny lek na depresję i ochrona przed nią "
|
![]() |
FAJERWERKI UCZTA PSEUDODUCHOWA DLA PLEBSU I WIEŚNIAKÓW
|
![]() |
Ty wieśniaku sam jesteś głupi
|
![]() |
A kto biednemu zabroni być bogatym?
|
![]() |
Panie Pawle Maj kampania wyborcza dobiegła już dawno końca .Niech pan zmieni swoich doradców i piszących panu takie same przemówienia.A ja życzę panu w nowym roku żeby choć raz sam powiedział po polsku poprawnie jedno zdanie złożone.
|
![]() |
Panie Maj to które to wydatki w budżecie na 2019 urzeczywistniają marzenia o rozwijających się Puławach?
|
![]() |
FAJERWERKI UCZTA PSEUDODUCHOWA DLA PLEBSU I WIEŚNIAKÓWOdezwał się zakompleksiony trol ktory całe dzionki siedzi przed kompem marszczy freda albo w oknie i strzela z ucha na sąsiadów bo go wszystko wkur..ia. Capsa wyłącz ty plebsie |
![]() |
Teraz fajerwerki będą tylko w maju
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.