moze zrobmy ranking najbardziej niekompetentnych wlascicieli szkol.Na pierwszym mimescu stawiam WALDKA (ma swoja siedzibe na przeciw Yetiego)
|
|
mogę wiedzieć dlaczego go stawiasz? stawiłabym za na to miejsce wielgo. mało jazd do lublina oraz ciągłe jeżdżenie po Puławach
|
|
Nie polecam DRIVERa, kurs miał być na toyocie a wiekszosc godzin jezdziłam całkiem innym(chewrolet). 2 egzmainy nie zdane / Później dokupywałam godziny u innego insruktora na 6 biegowej i dopiero zdałam.
Szukałam najtaniej a jak policze dodatkowe jazdy to kurs wyszedł drogo.
|
|
nie ma jak u Pawła firma sie rozwija instryktorzy sie starają, jedna godzina gratis, wyjazdy do lublina i radomia bez limitu, zdawalnosc mają mozna powiedziec ze b.dobrą ja zdałam za drugim i to tez przez własną głupote bo wiedziałam jak jechac... gorąco polecam.
|
|
Czyżby sam paweł był na forum |
|
polecam SOLO przygotowuje na egzamin głównie w Radomiu
|
|
Pewnie wybrałeś najtaniej to teraz nie narzekaj. |
|
a suleja nikt nie poleca?? robiłem kilka lat temu u pana szczepana prawko chyba w 2005r wszystko miało być wliczone w kurs ale za lekarza sie płaciło i za pomoce tez...ale co tam...tam idą na ilość chcesz szybko i sprawnie zrobić kurs bez ceregieli to tylko tam... zdałem za pierwszym podejściem 2kategorie ale chip tuningowanym golfem nie jeździłem;]
|
|
Też kończyłem u suleja kurs i wszystko było super. zdałem za 2 razem w radomiu
|
|
U waldka było szybko i sprawnie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|