![]() |
Idą dobre zmiany . Brawo sędzia . Tak trzymać .
|
![]() |
Byłem również i na tej rozprawie, która gdyby się odbyła za rządów PO-PSL, to byłoby jak wcześniej... Trzeba było widzieć ulgę na twarzy sędziego, który kto wie czy nie po raz pierwszy wydawał w imieniu RP wyrok zgodny z etyką, sumieniem i prawdą. Ledwie mu przez gardło przechodziło słowo "fałszerstwo" więc używał przede wszystkim określenia "podrobiony" testament. Tak na marginesie, to sędzina, która nakłoniła prezes jednego z lokalnych oddziałów jednego z banków do poświadczenia nieprawdy - nadal wykłada prawo na jednej z lubelskich publicznych uczelni. To, że sprawa fałszerstwa się przedawniła nie oznacza chyba, że studenci mają być uczeni przez osobę ze skłonnościami do łamania prawa.
|
![]() |
Był podobny przypadek z klechą w tle. Cienka nie ukarano.Wiadomo obywatel Watykanu ma zawsze rację nawet jak wyłudzoną działkę oddaje bratu..
|
![]() |
Chyba jest pomyłka w nazwisku sędzi. Powinno być Elżbieta Ż.
|
![]() |
Mimo wszystko ... strach się jeszcze cieszyć bo te łajzy mogą wymyśleć coś czego nikt się nie spodziewa.
|
![]() |
Ciekawe co się stało ze raptem stwierdzili fałszerstwo ?
Niech podłość wszystkich zamieszanych i hamstwo odwróci się przeciwko nim .
A sędzia ? On tylko mówi to co Pani Żak karze .
Przysluga za przysługę.
Ale oglądałam nagranie i widać jaką ulgę czuł ze w końcu mógł jawnie przyznać fauszerstwo, tak jak by i jemu kamień spadł z serca ... mam nadzieję ze moje spostrzerzenieodzwierciedlają
|
![]() |
Maszki znajdują się pod Wojciechowem, gdzie im do Nałęczowa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|