![]() |
Aaaa i już wiem po co ta łódka była
|
![]() |
wyrazy współczucia dla informatyka - bedziesz miał chłopie duzo roboty
|
![]() |
To jest metoda , nakręcili wałów , a teraz się powódź , wszystkie dokumenty na pewno uległy zniszczeniu , no i co można było zrobić .... nic . Swoja drogą to ciekawe że w głównie w urzędach zdarzają się takie kataklizmy .
|
![]() |
wyrazy współczucia dla informatyka - bedziesz miał chłopie duzo robotyI tak go nie docenią, bedą ganiać jak psa od wszystkiego, jak to w każdym urzędzie |
![]() |
O kontenerze i urzędzie gminy tomszanowny "redaktorek " pisze już drugie newsa
|
![]() |
Faktycznie ale informacja. Zgadzam się z przedmówcą, na temat tira w rowie na obwodnicy. Redakcja nic nie pisze, że utrudnia, że może by tak przez "stary" most w Puławach pojechać zamiast stać w korkach.....
|
![]() |
To jest metoda , nakręcili wałów , a teraz się powódź , wszystkie dokumenty na pewno uległy zniszczeniu , no i co można było zrobić .... nic . Swoja drogą to ciekawe że w głównie w urzędach zdarzają się takie kataklizmy .Dołącz do zespołu Antoniego, przyda się taki ekspert -) |
![]() |
Przed tym urzędem od dawna stoi łódka. Czyżby ktoś przewidział ten potop?
|
![]() |
Uwaga!!! szukam kontaktu z moja mamą zostawiła mnie 20 lat temu ,podobno pracuje w Powiatowym Zarządzie Dróg ,Nizioł Anna czy ktos wie gdzie mieszka prosze o kontakt ,chciałbym sie z nią spotkac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Uwaga!!! szukam kontaktu z moja mamą zostawiła mnie 20 lat temu ,podobno pracuje w Powiatowym Zarządzie Dróg ,Nizioł Anna czy ktos wie gdzie mieszka prosze o kontakt ,chciałbym sie z nią spotkac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Znam jedna Nizioł, ale Irenę i ona jest z Samoklęsk. Zostawiła kiedyś parasolkę. Może to ta sama? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|