![]() |
A kradzież czy przywłaszczenie to też przestępstwo, ale z tym cudowna puławska policja nic nie robi, szczególnie jeśli takie przestępstwo popełnia osoba z kręgu znajomych policji. Ot taka rzecz na którą można przymknąć oko.
|
![]() |
taaaa... pierwszy w powiecie :))) chyba dzisiaj
|
![]() |
A będzie kupiony jak będzie 200000 km przez naiwniaka
|
![]() |
45 tys. km, też mi rewelacja- 450 tys to już coś... Janusz kupuje 6 letnie auto z przebiegiem 150 tys. xD... i myśli że ktoś je qupił w salonie żeby stało po domem...
|
![]() |
Jasne... szokujące... nigdy takie coś nie miało miejsca... idę zmienić gacie bo się zlalam ze śmiechu!
|
![]() |
,, Mowa szczera trwa wiecznie, lecz fałszywa tylko chwilę " - księga przysłów Salomona rozdział 12 werset 19
_______" Smakuje człowiekowi chleb podstępnie zdobyty, lecz potem jego usta są pełne piasku " - księga przysłów Salomona 20:17
|
![]() |
Ogłoszenie sprzedam Volkswagen Golf
Sercem tej tętniącej mocą maszyny jest 4-cylindrowy, doładowany silnik diesla legitymujący się mocą 70 KM. Jak nietrudno się domyślić auto ma sportowe osiągi. W moim mieście jest to jeden z szybszych wozów (zagrozić mi może tylko Skoda Felicia). Przyspieszenie jest sprawą odczuwaną subiektywnie, ale moim zdaniem start Boeinga 737 w konfrontacji z moim Golfem to ledwie spacer. Moment, w którym strzelam ze sprzęgła ruszając Golfa z miejsca spoczynku jest niczym heroinowy orgazm. Wataha wściekłych koni mechanicznych rozbija się o asfalt powodując przyklejenie głowy do zagłówka. Wskazówka prędkościomierza szybuje ku górze niczym sekundnik w analogowym zegarku. Każde muśnięcie pedału gazu uwalnia kolejne pokłady adrenaliny. Samochód byłby w stanie idealnym gdyby nie kilkanaście mankamentów. Opony założone w 1996 roku więc ich stan oceniam na 4+. Myślę, że pośmigają jeszcze z pięć sezonów (druty widać tylko w jednej). Fabrycznie siedzenie kierowcy było obszyte całunem turyńskim, ale zdjąłem ponieważ pylił mi na garnitur.
|
![]() |
a połowa ludzi i tak włączy yanosika i nikt nie bedzie wiedział co z ich przebiegiem...
|
![]() |
Przecież te przepisy obowiązują na terenie RP. Skąd wiedzą policjanci w której jurysdykcji było popełnione „przestępstwo”?
|
![]() |
Do autora pana RS - Kontrola ilości przejechanych kilometrów to nie przywilej a obowiązek policji. Proszę o rzetelność niezależnie od podpisu pod artykułem.
|
![]() |
To nowy rok !!!
Dla wszystkich Twoich potrzeb finansowych:
zakup #
#Platte długi
# Założenie wdrożenia i użytkowania firmy do końca tego roku w celu ustabilizowania warunków życia poprzez udzielenie pożyczek od 7 000 PL do 10 000 000 oraz szybko i bez protokołu.
Jeśli jesteś naprawdę zainteresowany, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.
EMAIL albertifinance24@gmail.com
|
![]() |
czy to ford ?
|
![]() |
Za dużo jeździł na wstecznym:)
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.