Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Volkswagen "zgubił" 45 tysięcy kilometrów. Pierwszy taki przypadek w powiecie puławskim

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 21 stycznia 2020 r. o 16:18 Powrót do artykułu
A kradzież czy przywłaszczenie to też przestępstwo, ale z tym cudowna puławska policja nic nie robi, szczególnie jeśli takie przestępstwo popełnia osoba z kręgu znajomych policji. Ot taka rzecz na którą można przymknąć oko.
Odpowiedz
taaaa... pierwszy w powiecie :))) chyba dzisiaj
Odpowiedz
A będzie kupiony jak będzie 200000 km przez naiwniaka
Odpowiedz
45 tys. km, też mi rewelacja- 450 tys to już coś... Janusz kupuje 6 letnie auto z przebiegiem 150 tys. xD... i myśli że ktoś je qupił w salonie żeby stało po domem...
Odpowiedz
Jasne... szokujące... nigdy takie coś nie miało miejsca... idę zmienić gacie bo się zlalam ze śmiechu!
Odpowiedz
,, Mowa szczera trwa wiecznie, lecz fałszywa tylko chwilę " - księga przysłów Salomona rozdział 12 werset 19 _______" Smakuje człowiekowi chleb podstępnie zdobyty, lecz potem jego usta są pełne piasku " - księga przysłów Salomona 20:17
Odpowiedz
Ogłoszenie sprzedam Volkswagen Golf Sercem tej tętniącej mocą maszyny jest 4-cylindrowy, doładowany silnik diesla legitymujący się mocą 70 KM. Jak nietrudno się domyślić auto ma sportowe osiągi. W moim mieście jest to jeden z szybszych wozów (zagrozić mi może tylko Skoda Felicia). Przyspieszenie jest sprawą odczuwaną subiektywnie, ale moim zdaniem start Boeinga 737 w konfrontacji z moim Golfem to ledwie spacer. Moment, w którym strzelam ze sprzęgła ruszając Golfa z miejsca spoczynku jest niczym heroinowy orgazm. Wataha wściekłych koni mechanicznych rozbija się o asfalt powodując przyklejenie głowy do zagłówka. Wskazówka prędkościomierza szybuje ku górze niczym sekundnik w analogowym zegarku. Każde muśnięcie pedału gazu uwalnia kolejne pokłady adrenaliny. Samochód byłby w stanie idealnym gdyby nie kilkanaście mankamentów. Opony założone w 1996 roku więc ich stan oceniam na 4+. Myślę, że pośmigają jeszcze z pięć sezonów (druty widać tylko w jednej). Fabrycznie siedzenie kierowcy było obszyte całunem turyńskim, ale zdjąłem ponieważ pylił mi na garnitur.
Odpowiedz
a połowa ludzi i tak włączy yanosika i nikt nie bedzie wiedział co z ich przebiegiem...
Odpowiedz
Przecież te przepisy obowiązują na terenie RP. Skąd wiedzą policjanci w której jurysdykcji było popełnione „przestępstwo”?
Odpowiedz
Do autora pana RS - Kontrola ilości przejechanych kilometrów to nie przywilej a obowiązek policji. Proszę o rzetelność niezależnie od podpisu pod artykułem.
Odpowiedz
To nowy rok !!! Dla wszystkich Twoich potrzeb finansowych: zakup # #Platte długi # Założenie wdrożenia i użytkowania firmy do końca tego roku w celu ustabilizowania warunków życia poprzez udzielenie pożyczek od 7 000 PL do 10 000 000 oraz szybko i bez protokołu. Jeśli jesteś naprawdę zainteresowany, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji. EMAIL albertifinance24@gmail.com
Odpowiedz
czy to ford ?
Odpowiedz
Za dużo jeździł na wstecznym:)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.