![]() |
Jak przeczytaliśmy w artykule "Wiceprezes Puławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej zapewnia, że jego ludzie zrobili wszystko co mogli. - Gryzące powietrze powstające w rurach po rozpuszczeniu chloru wystrasza gryzonie - twierdzi Zenon Golmento."
Jak dla mnie świadczy to o zupełnym olaniu sprawy przez tego pana skoro pojawiły sie kolejne szczury a znawca twierdzi, że chlorek nic nie daje, o czym czytamy dalej.
Panie prezesie, odkąd to zna sie Pan tak na szczurach, skoro jest ich coreaz więcej. Może zamiast bawić sie w weterynarza (to Panu nie wychodzi) pora zacząć "prezesować" jak należy i zacząć przejmować się bardziej sprawami pańskich klientów - a sprawę zlecić fachowcom? Tak wam szkoda tych pieniędzy spółdzielnianych uronić że do rur sypiecie byle co i byle taniej - aby sie klientka odwaliła.... Oj, Dał pan popis "nicnierobienia". Brawa się panu nie należą.
|
![]() |
NAJLEPSZĄ OBRONĄ NA SZCZURY SĄ KOTY.TAM GDZIE PRZEBYWAJA KOTY NIE MA SZCZURÓW.WIEC,PRZYGARNIJ KOTA DO DOMU.
|
![]() |
masz racje ja mam 4 koty moge pomóc |
![]() |
Śmiechu warte! Szczury należy tępić ze względu na roznoszone przez nie zarazki i choroby a nie "doradzać" ludziom aby zaopatrzyli się w inne zwierzęta...
|
![]() |
Ten caly Golmento to prosty i smieszny czlowieczek, nie ma o niczym pojecia...ryj mu sie przyspawal do koryta i ma w dup.e ludzi od ktorych zalezy, polska paranoja....
|
![]() |
Koty może i też , ale najlepiej posprzątać i nie zostawiać odpadów dla żerujących gryzoni much i innych zwierząt. Po co truć zwierzęta i siebie , prościej posprzątać i nie będą miały po co przychodzić . |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|