![]() |
No to będzie się działo
|
![]() |
Mieli dostać Groty, a widzę kałachy. Znowu skończyło się na obiecankach świra smoleńskiego.
|
![]() |
po co im amunicja do kijów bejzbolowych
|
![]() |
Tak samo jak podłe jest wyzywanie Donalda Tuska od faszystów. Zrozumiałeś pisdzielcu?
|
![]() |
Po pierwsze nie Jestem dla ciebie drogi andy. Po drugie zasunąłeś z grubej ryry, Maciarewicz patriotą, to się w pale nie mieści. Po trzecie skoro nie jesteś pisowcem to na sto procent faszyzującym oenerowcem czy innym wszechpolakiem. Po czwarte najgorszm aktualnie szkodnikiem jest kaczyński i jego pisowska banda. Jest to najgorsze zło jakie się przytrafiło Polsce i Polakom.
|
![]() |
Kto im daje ostrą amunicję?Jeszcze się pozabijają
|
![]() |
Napisałem dwa komentarze, a pizdzielce i inne naziolskie trolle, ostro minusują. No cóż tylko to im zostało, bo niedługo nie będzie po nich śladu.
|
![]() |
Ludzie tu piszą ze wojsko będzie cwiczylo żeby nie było jak w Kazimierzu a wy o polityce ublirzacie wyzywacie wy po prostu chamy jesteście powinni was za obrazę w/wym nazwisk pozamykać to wasz wstyd .
|
![]() |
Człowieku walnij się w głowę. Ja bym miał świrowi buty wiązać??????????? A to że się skumałeś z tym oszustem Morawieckim. i uwielbiasz Maciarewicza to twoja sprawa. Przecież żyjemy w "wolnej Polsce".
ps. A ja do ciebie jakoś nie czuję sympatii.
|
![]() |
Wbij sobie do głowy. Nie jestem twoim przyjacielem i nigdy nie będę. Czuję do ciebie antypatię, Tak jak do każdego oszołoma twojwgo gatunku.
|
![]() |
Po pierwsze ilustracja nie przedstawia żołnierzy wojsk obrony terytorialnej, tylko zawodowych żołnierzy z formacji lekkiej piechoty.
Po drugie broń na zdjęciu to nie "Kałach ( ak 47) tylko "Beryl" broń stosunkowo nowa i nowoczesna jest to etatowa broń wojska polskiego.
Po trzecie ostrej amunicji do ćwiczeń NIGDY nie używa się poza strzelnicami.
Po czwarte (sprostowanie odnośnie tytułu i treści) środki pozoracji pola walki to np. amunicja ślepa, petardy hukowe i świece dymne, a nie amunicja ostra.
|
![]() |
Te zajebojowe berety z demobilu też już się chyba pokończyły...
|
![]() |
Ubliżacie przez z z kropką, intelektualisto inaczej.
|
![]() |
Jak się strzela bez amunicji to ma się 100% trafień. Wiem, bo ćwiczyłem to już 40 lat temu!
|
![]() |
Może to i nie kałach, ale na pewno jego modernizacja, czyli kałachopodobny. Ja wcale nie twierdzę że kałach i jego odmiany to zła broń.
|
![]() |
Może to i nie kałach, ale na pewno jego modernizacja, czyli kałachopodobny. Ja wcale nie twierdzę że kałach i jego odmiany to zła broń.
|
![]() |
Co ty, w domu psa nie masz a przyjaciela szukasz?
|
![]() |
Co ty, w domu psa nie masz a przyjaciela szukasz?
|
![]() |
ormo czuwa
|
![]() |
***s://***youtube.com/watch?v=9gSB4l7XT0U tak wyglądają spotkania z macierewiczem i jego hołota
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.