![]() |
"kolizja czterech pojazdów" jak w tytule, a w artykuje "Wśród samochodów, które uczestniczyły w kolizji były renault master i opel" Tak więc ile ich było?
|
![]() |
no i po co sie przypier***asz? bylo przyjechac i sobie sprawdzic jakie jeszcze byly pojady, podobno to krowa i świnia z grypą ah1n1
|
![]() |
W regionie są 2 Bochotnice wnioskuję ze zdjęcia,że to w tej Bochotnicy koło Nałęczowa.
|
![]() |
Co za chamskie odzywki. |
![]() |
No i co się buraku prujesz? słoma uwiera w gumowcu i nerwy biorą? Jak nie wiedzą co piszą to niech dwa razy czytają to co napisali, zanim wrzucą w sieć. |
![]() |
i dodtatkowo teraz opel zmienił się w VW. Gdzie rzetelność dziennikarska? Po co wpisują informacje niesprawdzone, które otrzymują od "kogoś tam" Napiszę do DW, że dzisiaj na lotnisku samolot lądował tyłem to też o tym napiszą?
|
![]() |
Ten granatowy samochód osobowy , jechał zdecydowanie za szybko i został wyrzucony na zakręcie na sąsiedni pas. W efekcie uderzył w nadjeżdżającego busa -renault master. 10 minut później,
kolejny bus marki VW jadący w stronę Kazimierza , nie wyhamował i uderzył w rozbity już samochód osobowy po raz kolejny !!!
|
![]() |
Po zdjeciu ewidentnie widac ze jest to Bochotnica przed KazimierzemDolnym. A ta o ktorej ty mowisz to nazywa sie Bochotnica- Kolonia |
![]() |
ŚLICZNY WYPADEK POGRATULOWAĆ...I OBY CZĘŚCIEJ TAKIE KOLIZJE A NIE BEDZIE NUDÓW W BOCHOTNICY!
|
![]() |
Uczestników wpadku lub ich rodziny prosze o pilny kontakt. Mój mejl: jarczynka@tlen.pl. Z góry dziękuję!
|
![]() |
do lubas. O ile mi wiadomo to w wypadku nie bral udzialu ten opel widoczny na zdjeciu. rozmawialem z poszkodowanym z busa,zeczywiscie powiedzial ze najechal na nich bus vw.Po opisie kierowcy moge domniemywac ze kursuje na trasie Pulawy -Zagloba , znam tego pana dlatego nie napisze nic na ten temat
|
![]() |
Sorry panie Danielu Krawczyk, autorze tego artykułu, ale ten wypadek nie maiał miejsca na drowdze wojewódzkiej 824 tylko na powiatowej nr 2529L. Do 824 jest od tego miejsca dobre 2 km...
|
![]() |
ech kiedyś (naście lat) za tym zakrętem szedł na mnie marian z pod jaskółek swoim siwym trabancikiem na czołówkę w taką zimę, Tak jak ten bus wyjechałem zza zakrętu, a trabancik wyprzedza 2 auta Ale udało mi się uciec 125 na pobocze. Ale wspomnienie pozostało i trabancik tez...
|
![]() |
marzenka jak ci sie nudzi to sobie jebnij baranka o ściane i wtedy bedzie wesoło w bohotnicy. A ciekawy jestem czy byłabyś tak zadowolona jak by to naprzykład twój ojciec jechał, zaminm coś napiszesz albo powiesz to sie 2000 razy zastanów
|
![]() |
Nie w busa udeżył bus tylko w golfa i gdzieś po około 10 minutach .Busa widział ale golfa jużnie ,a wiuzł ludzi wiec może przydała by mu sie wizyta u okulisty. Więc ile jechał z ludzmi że golfa wyżuciło dobrych kilka metrów ,a dosłowni chwile wcześniej widziałem jak kierowca golfa był w środku .Miał szczęście w nieszcześciu.
|
![]() |
Dokładnie, zgadzam się z tym w 100%. Poziom artykułu bardzo niski, słowem w niektórych miejscach nie klei się. Polonistka postawiłaby dwóję za powtórzenia. |
![]() |
"udeżył,jużnie,wiuzł,wyżuciło"oto jaki poziom prezentują piszący tu. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.