Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

25-latek jechał za szybko. Seicento przebiło barierki i wpadło do rzeki [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 6 czerwca 2018 r. o 10:23 Powrót do artykułu
Ja mam 27 lat, prawko od 8, nigdy nie mialem wypadku, jeżdżę szybko nawet bardzo i bezpiecznie. Na obwodnicy 215 km/h to norma, dziadki i pierniki czesto lewy pas blokują. Mam insignie z potężnym motorem nie seicento
Odpowiedz
Szybko nigdy nie znaczy bezpiecznie. Ale szerokich drog zycze nadal.
Odpowiedz
Nie jechał za szybko tylko barierki były za słabe. Nie prędkość jest przyczyną wypadków ale jej nagła utrata. Jadę przez miasto 120/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 50/h to wtedy powstaje zagrożenie.
Odpowiedz
Tak to jest jak się wyjeżdża z miejscowości gdzie są tylko 4 bloki i 2 ulice patrz Łęczna
Odpowiedz
Lepiej być idiotą i się nie odzywać, niż się odezwać i rozwiać wszelką wątpliwość
Odpowiedz
Jadę przez miasto 120/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 50/h to wtedy powstaje zagrożenie. Jadę przez miasto 240/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 120/h to wtedy powstaje zagrożenie. Jadę przez miasto 480/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 240/h to wtedy powstaje zagrożenie. idt.
Odpowiedz
Głupi to ma jednak szczęście hehe...
Odpowiedz
Nikogo nie zabił, popsół swoje auto, więc za co ten mandat się pytam?
Odpowiedz
LSW i wszystko jasne!
Odpowiedz
Jadę przez miasto 120/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 50/h to wtedy powstaje zagrożenie. Jadę przez miasto 240/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 120/h to wtedy powstaje zagrożenie. Jadę przez miasto 480/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 240/h to wtedy powstaje zagrożenie. idt.
 Jadę 240/h patrzę ,a chóry ANIOŁÓW witają mnie w Niebie ,lub "BORUTA" w piekle.
Odpowiedz
Ja mam 27 lat, prawko od 8, nigdy nie mialem wypadku, jeżdżę szybko nawet bardzo i bezpiecznie. Na obwodnicy 215 km/h to norma, dziadki i pierniki czesto lewy pas blokują. Mam insignie z potężnym motorem nie seicento" TEŻ BĘDZIESZ DZIADKIEM.................... HA, HA,HA...............................
Odpowiedz
LSW i wszystko jasne!
 pało jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem w co bardzo wątpię to ci napisze jeszcze raz kierowca był z LLE
Odpowiedz
No nie ma piękniejszej wiadomości,tylko dlaczego tak się stało.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...