![]() |
Ja mam 27 lat, prawko od 8, nigdy nie mialem wypadku, jeżdżę szybko nawet bardzo i bezpiecznie. Na obwodnicy 215 km/h to norma, dziadki i pierniki czesto lewy pas blokują. Mam insignie z potężnym motorem nie seicento
|
![]() |
Szybko nigdy nie znaczy bezpiecznie. Ale szerokich drog zycze nadal.
|
![]() |
Nie jechał za szybko tylko barierki były za słabe. Nie prędkość jest przyczyną wypadków ale jej nagła utrata. Jadę przez miasto 120/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 50/h to wtedy powstaje zagrożenie.
|
![]() |
Tak to jest jak się wyjeżdża z miejscowości gdzie są tylko 4 bloki i 2 ulice patrz Łęczna
|
![]() |
Lepiej być idiotą i się nie odzywać, niż się odezwać i rozwiać wszelką wątpliwość
|
![]() |
Jadę przez miasto 120/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 50/h to wtedy powstaje zagrożenie.
Jadę przez miasto 240/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 120/h to wtedy powstaje zagrożenie.
Jadę przez miasto 480/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 240/h to wtedy powstaje zagrożenie. idt.
|
![]() |
Głupi to ma jednak szczęście hehe...
|
![]() |
Nikogo nie zabił, popsół swoje auto, więc za co ten mandat się pytam?
|
![]() |
LSW i wszystko jasne!
|
![]() |
Jadę przez miasto 120/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 50/h to wtedy powstaje zagrożenie. Jadę przez miasto 240/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 120/h to wtedy powstaje zagrożenie. Jadę przez miasto 480/h i jak mi jakaś zawalidroga jedzie 240/h to wtedy powstaje zagrożenie. idt.Jadę 240/h patrzę ,a chóry ANIOŁÓW witają mnie w Niebie ,lub "BORUTA" w piekle. |
![]() |
Ja mam 27 lat, prawko od 8, nigdy nie mialem wypadku, jeżdżę szybko nawet bardzo i bezpiecznie. Na obwodnicy 215 km/h to norma, dziadki i pierniki czesto lewy pas blokują. Mam insignie z potężnym motorem nie seicento" TEŻ BĘDZIESZ DZIADKIEM.................... HA, HA,HA...............................
|
![]() |
LSW i wszystko jasne!pało jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem w co bardzo wątpię to ci napisze jeszcze raz kierowca był z LLE |
![]() |
No nie ma piękniejszej wiadomości,tylko dlaczego tak się stało.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|