![]() |
Dzięki Bogu nie kupiliśmy caracali, których ponad 50 procent produkcji na świecie uziemiona. Szkoda tylko że na razie nic w zamian.
|
![]() |
Hmm a Antoni obiecywał pierwsze śmigłowce maksymalnie w marcu 2017 szacun za dotrzymanie terminów
|
![]() |
I teraz platfasy P0winni szczekac... wiekszosc francuskich caracali uziemiona - za drogie w eksploatacji. Arabusy rozpoczeli postepowanie ws korupcji podczas zakupu tego fr zlomu.
|
![]() |
Jako dziecko puszczałem latawce, mam kwity na drony, na wezwanie aNtka polece na drzwiach od stodoły wprawianych w ruch obrotowy kieratem
|
![]() |
Mam nadzieję że karakany nie wygrają.
|
![]() |
Moze Antoni by załatwił coś od swoich ze wschodu???
|
![]() |
A po co nam jakieś tam śmigłowce ? Antonii wraz z jarosław zbawpolskę mają czym uciekać jak ci w 39.
|
![]() |
Pisowcy rozmontowują armię niestety dla nas a ku uciesze towarzyszy na kremlu.
|
![]() |
ciemny lud nie rozumie że ważniejsze są sprawny i dobry sprzęt a nie miejsca pracy po 2 netto dla składaczy części
|
![]() |
Samoloty vip juz są. W razie czego rząd ucieknie na zachód jak w 39 i zdalnie będzie utrzymywał ciągłość państwowości.
|
![]() |
Rząd PO rozbrajał armię, a teraz ma czelność odzywać się w sprawie śmigłowców.
Co za ludzie...
|
![]() |
Rząd PO próbował uzbroić armię. Niestety, nie zdążył. Za to nowy zdążył już rozłożyć najsilniejszy w Europie związek taktyczny.
|
![]() |
Ciekawe jak rząd PO uzbrajał armię? Chyba w przerost biurokracji.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|