![]() |
Nie takie cuda się dzieją w Świdniku. Wszędzie wsadza się swoich, podatnicy zapłacą - spokojna głowa!
|
![]() |
Wszystko to równo oprócz moczu.
|
![]() |
A ja pamiętam gościa ja mi gaz tankował do mojego auta w BP Janówek
|
![]() |
Posady Swoim Ludziom. Z 8 koła w Trawnikach no taki pożyje i popije
|
![]() |
Biedaczysko z PSL...jedynie 8 tysi na miesiąc...i jak tu żyć za taką jałmużnę?
|
![]() |
Jak dotąd nalepszy starosta w Świdniku.
|
![]() |
A ja się cieszę że jest u nas w gminie co za ludzie nie mają już co robić to się czepiają. Popieram Pana Wójta i Pana Kołodziejczyka super ludzie a to to jest poprostu zazdrość i tylko żeby Wójtowi zrobić na złość
|
![]() |
A Białego Wąsa ze sobą nie zabrał ? A Biały Wąs gdzie ?
|
![]() |
Tam tez zadluży powiat?
|
![]() |
Bardzo dobrze, Trawniki na tym zyskają gość zna się na projektach unijnych i tak ogólnie normalny i pomocny człowiek
|
![]() |
Czuje się oszukany przez Baja. Obiecywał przed wyborami, że jak wygra to żadnych spadochroniarzy z powiatu nie ściągnie. A tu największy przegrany wyborów, były starosta sekretarzem i to bez konkursu! Daniel okłamałeś nas.
|
![]() |
Ot i cały PSL. Jeszcze kilku działaczy będzie musiał wójt zatrudnić. Taka jest cena członkostwa w tej partii. I Daniel musisz to wziąć na klatę i tłumaczyć ludziom, takie jest Twoje leno względem M. Cholewy.
|
![]() |
Bardzo dobrze że taki kompetentny człowiek pracuje na takim stanowisku. Trawniki tylko zyskają a poboru w porównaniu do takiego Brxózki z powiatu Kołodziejczyk ma nijakie
|
![]() |
To najlepszy starosta jakiego miał powiat. Szczery otwarty zaangażowany w życie powiatu dokonał wielu inwestycji nic dziwnego że samorządy się o niego biły. Brawo Panie Starosto.
|
![]() |
Najlepszy starosta. No tak z 95 W 2014 do 115 W 2018 wzrosła liczba pracowników starostwa, w tym 25 jest członkami PSL. Darek jako posłuszny działacz PSL dobrze wykonywał polecenia.
|
![]() |
"Popieram Pana Wójta ...." ktoś tak napisał. Popieranie to fajna rzecz ale twoja prywatna. Wójt ma działać zgodnie z przepisami prawa. Jeżeli tak nie działa są na to odpowiednie organa do rozstrzygnięcia wątpliwości.
|
![]() |
Wcale Darek nie wykonywał poleceń. To lider PSLu w naszym powiecie. Teraz to Damian będzie musiał się podporządkować. Darek był i jest pierwszymi skrzypcami w partii.
|
![]() |
A po co było robić konkurs? Jeszcze Kołodziejczyk by przegrał tak jak kiedyś Narodowiec w Mełgwi. A tak został przytulony i sam przytula 8 tyś. podstawy plus dodatki, ryczałty itp.
|
![]() |
Świdnicki PiS nie zna przepisów miała być awantura a jest kompromitacja po raz kolejny co za niedorajdy życiowe i oni mają rządzić powiatem?
|
![]() |
PiSiaki myślały że jest przestępstwo a jest z nich tylko kupa śmiechu ogarnijcie się chłopcy bo to początek kampanii a Wy już kabaret w pełni
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|