![]() |
barbazyncy
|
![]() |
bezboznicy
|
![]() |
Mnie nawet na nie wieźcie na ten kirkut.
|
![]() |
Ludożercy
|
![]() |
BARDZO DOBRZE DALEJ UWIELBIAJCIE PISUARÓW
|
![]() |
nekrobiznes oparty na kulcie trupa... ludzie kiedy przejrzycie na oczy...?
|
![]() |
Mamy radnych z PIS-u w Świdniku. Zaplecze ASA. Muszą zbierać 500 zł na dziecko!!!!
|
![]() |
Wszędzie tylko kasa. Nawet zwłoki muszą płacić....
|
![]() |
tylko kasę potrafią brać a gdzie alejki które obiecywali może na nowej części bo o starej to już nikt nie pamięta wysypali tylko kiedyś żwir i na tym koniec jak błoto było tak jest nadal
|
![]() |
Nowy zarządca cmentarza musi podwyższyć sobie wynagrodzenie, wcześniej w Starostwie zarabiał dwa razy tyle co teraz, musi wyrównać te straty, zarabiał około 12 tyś. brutto i to przez tyle lat!!!
|
![]() |
cmentarne hieny z kc pisuar juz zaczybnaja lupic rodziny zmarlych...
|
![]() |
Ooo jeszcze przed końcem pracy Sadło machnie wpis a co niech czyta starosta Osina jak pracownicy starostwa pracują do ostatniej minuty nawet w piątek
|
![]() |
Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje starosta Osina Jakub i rządzi powiatem żeby nikomu niczego nie zabrakło to mówiłem JA brawo JA
|
![]() |
Co ma Jakub Osina ze Starostwa wspólnego z radnymi Urzędu Miejskiego w Świdniku, którzy podczas własnej sesji podwyższyli stawki opłat na cmentarzu, żeby tym samym podwyższyć koledze zarządzającym cmentarzami wynagrodzenie - chyba tylko to, że ich kolega pracował prawie na tym samym stanowisku co Osina.
|
![]() |
To że jego koleżka dostaje kasę ze starostwa za te wpisy na forach ;)
|
![]() |
Złodzieje pisowskie.
|
![]() |
NAWET UMRZEC NIEDA SIE ZA DARMO
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.