![]() |
tak ,pracujmy po 14-16 godzin bo pracodawcy muszą żyć na godnym poziomie
|
![]() |
Zostałem kierowcą ciężarówki bo to bardzo dobra praca. Wyciąga się około 5- 6 tysięcy złotych na rękę miesięcznie . Z 1000 można nakręcić oszukując szefa na paliwie. Poza tym można korzystać z usług tak zwanych " TIRÓWEK" . Podczas wyjazdów często korzystam z usług tych powabnych dziewczyn i ich ponętnych ciał. Seks z taką dziewczyną drogo nie kosztuje a można się odprężyć. Moi koledzy kierowcy ciężarówek też korzystają z usług tych Pań. Moja żona myśli że ja jej wierny jestem he he he he he . Zawsze jej tłumaczę , że ja nie z tych , że ja nie korzystam z TIRÓWEK , że ja jej wierny jestem .... a ona durna wierzy he he he he he . Koledzy kierowcy też tak tłumaczą się swoim żonom he he he he. Ah te kobiety są naiwne he he he he he .
|
![]() |
Racja kolego. Ja też co wyjazd biorę sobie taką dziewczynę do kabiny . Żona w domu daleko a relaks musi być . Też nic nie mówię swojej o tych igraszkach z dziewczynami z pobocza .
|
![]() |
Co z tego,że był trzeźwy. Głupi jest nadal. Czy inni wyciągną z tego jakieś wnioski?- wątpię. Za narażanie życia, pod wpływem zmęczenia powinni karać tak samo jak po alkoholu.
|
![]() |
Głupiś jak but. Gdybyś był prawdziwym facetem, to nawet tak postępując nie mówiłbyś o tym. Zamiast siedzieć i pisać głupoty to do nauki się weź. Pewnie jesteś zwykłym szczylem, a nie kierowcą tira. |
![]() |
Ten niby kierowca ciężarówki- to jakiś świrnięty typek. Myślę, że marzy o takiej pracy, a że ma wybujałą wyobraźnie (tylko) w tym kierunku to się produkuje, starając się zaszkodzić innym. Dzieciuch!!. Prawdziwy facet o takich sprawach nic nie mówi, nawet wśród kolegów. Moja prośba do kobiet dalekobieżnych kierowców nie słuchajcie zboczeńca, bo kłamie jak z bajki.
|
![]() |
Jak teraz z tego chochoła ściągną odszkodowanie? Znając polskie sądy, nawet go nie aresztują, on wyjedzie do siebie w dzikie kraje i ślad po nim zaginie. A tam kogoś szukac, to jak igły w stogu siana. I ludzie zostaną bez domu, bez pieniędzy...
|
![]() |
Ewidentny zamach po nowej ustawie.
|
![]() |
Od ilu lat można zrobić prawojazdy na Tira ? Chciałbym zarabiać 5000 zł i bzykać tirówki w kabinie ciężarówki. Fajną pracę macie kierowcy. Dobre pieniądze za to bierzecie a i wiele dziewczyn zaliczycie eh..... zdam w tym roku maturę i robię prawko. Będę dobrze zarabiał i z tirówkami się zabawiał .
|
![]() |
Ostatnio mój znajomy mówił, że robi prawko na osobówkę i od razu na tira, bo weszły nowe przepisy. Pewna w 100% nie jestem czy to prawda.
|
![]() |
Nie jakiś głupi but tylko większość z Was tu piszących chyba pierwszy raz zalogowaliście się w necie skoro nie widzicie, że to jest troll internetowy i nie ogarniacie tematu.
|
![]() |
wania za***iec bez tacha, one tak jezdza bez pojecia tumany... zakaz wjazdu dla ua
|
![]() |
Maiłam kiedyś męża kierowcę. Jeździł ciężarówkami po europie. Po 10 latach siedzącej pracy lekarz stwierdził deformację krocza. O odbyciu stosunku nie było mowy. Nawet najlepsza tirówka nie mogła go podnieść.
|
![]() |
A GDZIE SĄ TE NIEROBY Z ITD I STRAŻY GRANICZNEJ ZAMIAST KONTROLOWAĆ NA GRANICY TO SZUKAJĄ SZCZĘŚCIA NA FELINIE ALBO ŚPIĄ W KRZAKACH ZA CO WAM PŁACIMY DO ROBOTY LENIE...
|
![]() |
...czy wśród wszystkich "mądrych" komentarzy nie znajdzie się cokolwiek zbliżonego do rozsądku? Tyle nienawiści w stosunku do drugiego człowieka jest nie tylko podle, ale i niezdrowe. Osobiście zastanawiałbym się, czy gospodarze, pomimo tak późnej pory, byli przygotowani na podjęcie niespodziewanego gościa filiżanką kawy.. Ale was zjada nienawiść i frustracja nierobów! Poczytajcie o spektakularnych wypadkach i katastrofach spowodowanych przez polskich kierowców w Europie!
|
![]() |
***s://***o2.pl/artykul/tir-wjechal-w-dom-zatrzymal-sie-metr-od-spiacych-dzieci-6213842217956993a
każdy tir-wiec obowiązkowo nocleg przed wyjazdem na drogi polski. nie wpuszczać bez odprawy i noclegu. jadą długie trasy, stoją przy granicy, czuwają w kolejce i potem w kurs po terenie unii. odprawa z kartą tachografową od celników - czyli nowa pokwitowana , żeby nie kantowali.
inteligentne tachografy będą sposobem na walkę z nieuczciwą konkurencją w transporcie drogowym. wyposażone w moduł gps rozpoznają lokalizację pojazdu w momencie rozpoczęcia i zakończenia jazdy. pozwolą też na skontrolowanie kursu bez zatrzymywania samochodu.
dane o lokalizacji pojazdu
kontrola bez zatrzymywania
obowiązek montowania inteligentnych tachografów we wszystkich nowych pojazdach zostanie wprowadzony od 15 czerwca 2019 r.
|
![]() |
Zabrac uprawnienia.jak sie chce spac to sie staje i sie spi. Kierowca grzesirk
|
![]() |
Mój były mąż jeździ ciężarówką . Jak jescze byłam z nim to podsłuchałam jego rozmowę z kolegą z pracy. I jest prawdą że prawie każdy kierowca ciężarówki zabawia się z prostytutkami tylko nic w domu żonom i dziewczynom nie mówią . A między sobą się chwalą , który młodszą i za ile wyrwał.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|