![]() |
A to jeszcze owoczesna istnieje ?? W sejmie wam nie idzie to pchacie sie do samorządów nie wiedząc nawet co sie dzieje w tych miastach.
|
![]() |
Świdniczanie czytajcie życiorysy kandydatów do trzech pokoleń wstecz. Polacy muszą być w koncu gospodarzami swego kraju. Stop obywatelom polskim.
|
![]() |
Brawo! Tak jak w roku 80 Świdnik daje całej Polsce dobry przykład. Teraz czas na Lublin!
|
![]() |
Ale ktoś tu ma parcie na władzę..
|
![]() |
komuchy wypad z Polski!
|
![]() |
przegrupowanie pasożytów trwa
|
![]() |
Nowoczesne Ryśki - kontynuacja unii "wolności" razem z platformersami - też unia "wolności" i lewakami
|
![]() |
Ten sldowski wypierdek co nazwał naszą Premier RP "nędznym błaznem" chce więcej koryta? Precz mi z oczu!
|
![]() |
No to wiem na kogo nie zagłosować . Myślałem że Ś.W.S. chodzi o miasto, teraz wiem żre to zmyłka.
|
![]() |
No proszę.. Bandzior Kowalski popil i napisal aż 4 posty. Prawda taka, ze pis boi sie tych wyborow wiec postanowili zagrać nieuczciwie. Podzielą Lublin na tyle okręgów żeby przy poparciu 40 proc wziac 65 proc w Radzie. Ale z Zukiem i tak nie wygracie :)
|
![]() |
To nie żadne "jednoczenie" opozycji, tylko brak kandydatów na listy wyborcze. Niektórzy zorientowali się, że mają mniej członków i sympatyków niż muszą wystawić do wyborów, i stąd kombinacje z "jednoczeniem"...
|
![]() |
Nie POmoże puder, róż kiedy z Pokrak......... już.
|
![]() |
Czytając Wasze komentarze odnoszę wrazenia że cały świdnicki PIS i przystawki ze strachu trzęsiecie portkami. Cóż, nie wszyscy obecni radni z waszej Rodziny i Prawa czy PIS-Porozumienie Prawicy będą radnymi ponownie.
Rządzicie Świdnikiem prawie 30lat. Przyzwyczailiście sie do władzy i diet (całkiem niemałych) i zapomieliście o etosie Solidarności, wartościach. ODERWANI JESTEŚCIE OD RZECZYWISTOŚCI!!!
To Wasz plan - oczernić, zeszmacić konkurentów politycznych i Zachować wasze stołki!!!
Widzimy co sie dzieje, czytamy gazety, przeglądamy internet. Nie jesteśmy ślepi czy głusi.
Czas już najwyższy co niektórym podziękować, co niezwłocznie My zwykli świdniczanie uczynimy w wyborach.Wierzę że i dla Świdnika możliwa jest nowa wspólna dobra zmiana. Czas już najwyższy.
|
![]() |
Bardzo dobrze, trzeba zrobić wszystko aby PIS nie przejął samorządu
|
![]() |
Teraz czas na Lublin, ambicje do kieszeni czas na kolalicje, bo jak w Lublinie Radę Miasta będzie miał Pitucha to będzie dramat. Żuk i Bury do roboty!
|
![]() |
A jak w innych miastach? Bo w Kraśniku działacze Nowoczesnej sa bardzo aktywni bo przecież PO skomprimitowała się Czubińskim a na Wilka PiS zbiera haki.
|
![]() |
Odniosłem ostatnio wrażenie, że świdnicka lewizna mieni się bezpartyjną, bo ktoś rozrzucił po mieście propagandowe ulotki. Widać jednak niekonsekwencje w każdym calu ich działalności. Zadłużająca i niszcząca nasz powiat paraorganizacja Świdnik Wielka Strata podpina się pod lubelską nowoczesną, która nie ma nic wspólnego ze Świdnikiem...chociaż pewnie chętnie zajmą kilka prominentnych stołków w lotniczym mieście... Osina handluje stanowiskami, których nie ma!
|
![]() |
Brawo Jakub jesteś wzorem dla nas wszystkich w innych powiatach
|
![]() |
Świadomy Świdniczanin, nie wiem czego jesteś świadomy, ale chyba nie tego, że nowoczesna hołota pomoże wam co najwyżej zaorać Świdnik. Kto będzie z wami współpracował? Poziom krajowy to PiS, na poziomie samorządu jeszcze, choć już ledwo, trzyma się opozycja, która jedynie ma tyle do gadania, na ile starczy jej środków unijnych z RPO. Będziecie rządzili w oparciu o same podatki? 8 lat rządów PO-PSL pokazało jedno-kto ma władzę w kraju i w samorządzie ten rozwija swoje małe ojczyzny. Wy nie będziecie mieli przełożenia nigdzie, samo miasto to za mało żeby pierdzieć kadencję w stołek. Powiedzmy sobie szczerze-zawiązana obecnie koalicja ma zapewnić paru osobom i ich rodzinom w miarę spokojny byt do kolejnych wyborów. Rozwoju Świdnika próżno oczekiwać, bo na rozwój trzeba mieć plecy w Warszawie, a nie sądzę żeby posłowie PiS robili dobrze opozycji...
|
![]() |
Brawo Świdnik Wspólna Sprawa! Brawo Jakub Osina, Mariusz Wilk i Adam Sadło! 3 urzędników, w godzinach pracy starostwa, w urzędzie podpisuje porozumienie polityczne! Wszystko za nasze, za publiczne pieniądze!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|