Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Już wiadomo kto zbuduje kompleks basenów w Świdniku. Umowa podpisana

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 lipca 2018 r. o 21:22 Powrót do artykułu
Super ! Głosuje na Jaksona!
Odpowiedz
A ja nie !!
Odpowiedz
Decyzje administracyjne?! Czyli nie mają jeszcze pozwolenia na budowę ! To potrzebują pół roku, żeby rozpocząć budowę! Może być bardzo, bardzo różnie. Budowa palcem po wodzie basenowej pisana...
Odpowiedz
Adamie czytaj ze zrozumieniem. Formuła jest zaprojektuj i wybuduj to skąd pozwolenie na budowę???
Odpowiedz
To smutna wiadomość, że hali nie będą budować. Teraz ten kto obieca halę sportowo-widowiskową może wygrać wybory w Świdniku.
Odpowiedz
Ciekawe czy teraz Osina nie zablokuje pozwolenia na budowę? Przecież rozpoczęcie prac to dla niego porażka wyborcza.
Odpowiedz
I super. Nareszcie. Na pochybel tym ze Świdnik Wspólna Sprawa. W 2013 byli przeciw przejęciu przez miasto tych obiektów a dzisiaj mówią że to ich zasługa. Panie Osina daj Pan spokój i przestań już mącić ludziom w głowach!
Odpowiedz
Osina zrobi tak: podpisze pozwolenie na budowę przygotowaną przez Warbud i miasto, zrobi sobie sesję zdjęciową i ogłosi, że to jego sukces :D
Odpowiedz
Co teraz zrobią powiatowi towarzysze z SLD-ZSL-PO ?
Odpowiedz
Czy prostacki postkomuch OSINA zdobędzie się na cień odwagi i przeprosi Panią PREMIER Beatę Szydło w Krasnymstawie?
Odpowiedz
W sobotę (7 lipca) w Chełmie, Krasnymstawie i Urszulinie odbędą się spotkania mieszkańców z wicepremier Beatą Szydło. To kolejna okazja do rozmowy w ramach cyklu Polska Jest Jedna. Program wizyt: Urszulin, Dyrekcja Poleskiego Parku Narodowego ul Lubelska 3A godzina 10:30 Chełm, Chełmska Biblioteka Publiczna ul. Partyzantów 40 godzina 14:00 Krasnystaw, Dom Kultury ul. Okrzei 10 godzina 16:00
Odpowiedz
Nie wiem czy Osina odpuści. Nie ufam mu, nawet moja nastoletnia córka mówi, że źle mu z oczu patrzy. Sekretarza w starostwie zatrudnili łamiąc prawo, a przy pozwoleniu na budowę będzie zapewne szukał w przepisach dziury w całym aby opóźnić budowę.
Odpowiedz
śwś to chyba z 10 osób a chcą rządzić całym światem......
Odpowiedz
Według dostępnej wizualizacji baseny letnie będą raczej dla dzieci. Młodzież i dorośli będą mogli tylko popatrzeć i powspominać jak to fajnie się pływało. To będzie tylko duży brodzik. Moje pytanie: czy będzie tzw. "patelnia" bo coś mi się widzi, że o opalaniu się ktoś tu zapomniał!!!???
Odpowiedz
Opalanie nie modne i powoduje raka w latach 70 tych 80 tych nikt się tym nie przejmował, dzisiaj jeśli już to aktywnie, przy grze w siatkówkę a to ma być więc super mnie cieszy ten obiekt
Odpowiedz
Jest tu też Bondos który agitował do PZPR a gdy mu się ciepło zrobiło z czerwoną legitymacją szybko przykleił się do Solidarności i co tydzień zdawał raporty na milicji chodził wieczorem a w czasie strajków się ulotnił gdy miało wejść ZOMO na zakład żeby go nie pomylili z pracownikami WSK teraz wielki bohater z orderem jak Bolek...
Odpowiedz
Anonimowi napinacze i hejterzy. Besztanie, oskarżanie, plucie. Zero retoryki, zero wiedzy. Zawsze pierwsi do "krytyki " , może im za to ktoś płaci by trzymali rękę na pulsie. Jednak nie wiedzą że są tylko szczurami internetowymi a ich płacze że tamten jest wnukiem czy synem komucha nic nie znaczą. Rodziców się nie wybiera a oni sami mogą chcieć jak najlepiej dla Świdnika. Co do basenów, to będą dla całych rodzin, co zresztą sami zobaczycie, bo przecież sami będziecie z przyjemnością z niego korzystać. Pozdrawiam i trochę więcej pozytywizmu życzę.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...