![]() |
Mogła oddać do okna życia głupia baba
|
![]() |
mnie ciekawi kto to jest i skad ona
|
![]() |
A to szmacisko.
|
![]() |
Z Piotrowka a ojciec z łańcuchowa
|
![]() |
A chciała być tak lewacko nowoczesna i postępowa. A tu spotka ją kara ze strony polskiego "ciemnogrodu".
|
![]() |
Kara śmierci musi wrucić. Patole i lumpy robią co chcą.
Totalna degeneracja narodu.
|
![]() |
To samo pomyślałem
|
![]() |
A ten pirat drogowy, co w Lopienniku zabil policjantke wciaz na wolnosci!
|
![]() |
Gdzie sa jej rodzice? Gdzie ojciec dziecka? Znajomi? Sasiedzi..
Jak mogli do tego dopuścić zeby zabić małą dziewczynke..
Przez ostatnie 2 tyg też wiedzieli, że dziecko nie żyje.
|
![]() |
wszyscy uczestniczyli w tej zbrodni !!!!!
|
![]() |
A ja ostatnio poronilam małego Aniołka, czemu osoba która nie chce być matka ma możliwość być w zdrowej ciąży, a później tego Aniołka zabija??
|
![]() |
Powinno ścierwo z pierdla nie wyjść do końca życia. Może to by nauczyło inne tłuki że można dziecko oddać bo nie ma tygodnia żeby nie było takiej tragedii.
|
![]() |
w tej po***onej wsi jest takie plotkarstwo , gdzie co drugiej pannie bękarta wmawiają i romanse wytykają i nikt nie widział ,że kobieta ma brzuch ? niemożliwe !
|
![]() |
Ciągle nie rozumiem skąd tyle okrucieństwa. Można dziecko oddać. Są pary które na nie czekają. A jeszcze maleńkie i zdrowe to szczyt szcześcia. W dobie takiego uświadomienia, internetu gdzie można wiele wyczytać i sie dowiedzieć taki brak wiedzy jest.możliwy?
|
![]() |
a gdzie jest rząd, a on jest dla wszystkich polaków, dlaczego nie daje jedynakom mającym dochgód powyżej 801 zł 500+ a bogatym i bardzo biogatym daje po 500+ |
![]() |
a kogo to obchodzą inni, rząd od lat uczy nas nienawiści, dbania tylko o siebie a nie o innych, skąd wiesz, że wzięliby, to tylko puste twoje slowa, wzięłabyś |
![]() |
a dlaczego ja jak mam jednego aniołka to dlaczego nie dostaje 500+ na jedzenie dla niego pomimo, ze pracuję i odprowadzam podatki a inni bogaci dostają 500+ na wybryki |
![]() |
Proszę nie komentujcie Państwo, nie wiedząc kim była ta dziewczyna i dlaczego to zrobiła.
|
![]() |
Ludzie latami starają się o dziecko a taka "mamusia" urodzi i wyrzuci jak śmiecia. Powinna zgnic w więzieniu. Można dziecko do okna życia oddać,dając mu szansę na lepsze życie skoro go nie chciała. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi...co nimi kieruje.
|
![]() |
Hjk, a kimze była i dlazego to zrobiła? co, do licha i komu daje prwo do pozbawienia zycia bebronnej istoty? Właasnego dziecka? no co...kuźwa?????
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|