![]() |
To ile ich tam miało być ? 52 ?
|
![]() |
Ja tylko przypomnę wypowiedź MON: ""Właśnie przed chwilą, gdy wchodziłem, powiedziano mi, że najpóźniej będzie to marzec tego roku, co oznacza następny miesiąc opóźnienia" – odpowiedział szef MON."
Według kalendarza mamy już wrzesień :)
|
![]() |
W artykule nie chodzi o helikoptery, tylko o pracowników PZL czyli maszyny do głosowania na PIS
|
![]() |
berczyński i tak was wykończy. Nie będzie nic.
|
![]() |
Pisowska miernota i tak wszystko wykończy. Mielibyśmy 52 nowe śmigłowce. Nie mamy nic. Gadki bez pokrycia, że w grudniu, marcu, mamy wrzesień i nic... a i tak cały świdnik zagłosuje na te miernoty z pisu.
|
![]() |
co tam maszyny ,antek by striptiz zrobił ,co wszyscy by odnotowali z zadowoleniem
|
![]() |
przecież przy pierwszym przetargu wojsko też wiedziało co chce ...
|
![]() |
Ta młodzież z klas wojskowych to chyba robi za tłum na tych targach !
|
![]() |
W tym włoskim burdelu i syfie termin przekazania tak dużego i skomplikowanego śmigłowca to na moją wiedzę to ok 10 lat
|
![]() |
A idzta w Pisdu z ta propaganda sukcesu.
|
![]() |
Ten śmigłowiec to kolos Świetnie że AW101 jest na targach Może wreszcie się do niego przekonają
|
![]() |
a ten lata czy to też atrapa jak ostatnie pojazdy z ursusa ?
|
![]() |
No przyznaje że wygląda niesamowicie I nie rozumiem o co tyle krzyku że lepsze były caracale. Ten śmigłowiec miażdży konkurencje Na 100% ma lepszą ładowność i osiągi a to jest ważne
|
![]() |
Ten śmigłowiec to najlepsze rozwiązanie dla naszego kraju Szybka wymiana MODUŁÓW i już z combat/sar mamy tylko sar Myślę że podobna sprawa tyczy się innych wersji Może to być śmigłowiec uniwersalny To chyba lepiej jeden śmiglak niż 6 różnych
|
![]() |
Gadać i zachwalać to można A jak przyjdzie do konkretów to MON obudzi się z ręką w nocniku
|
![]() |
Myślę że MON nie ma powodów do rezygnacji z tego zakupu To też jest kwestia tego iż na śmigłowce czekamy już bardzo długo Myślę że AW101 zacznie latać w naszej ARMII
|
![]() |
Miłośnicy C za chwile będą krzyczeć że jest drogo. To ja zadam wam pytanie kupowanie 50 caracali i remontowanie ich z tytułu przekładni międzyplanetarnych które zostały w nim na 100% zamontowane z Pumy ma sens?
|
![]() |
Faktem jest że Francja już przeginała z tym śmigłowcem 70sz za mniejszą cenę Po czym 50sz za tak wysoką Po zerwaniu kontraktu informacje że firma z Francji się sypie. Czyli mieli kalkulacje ile muszą zarobić by być na rynku
|
![]() |
Najbardziej pilnymi śmigłowcami są maszyny dla lotnictwa są maszyny dla MW Wyprodukowanie śmigłowca od podstaw to nie jest produkcja gwoździ. Zacznie latać w naszej armii ? Tylko kiedy to nastąpi ??
|
![]() |
No dlatego uważam że AW101 jest tym który spełnia potrzeby MW i mam nadzieję że MON rozstrzygnie kwestię zakupów może do tego 2018 roku
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|