![]() |
JAK ZDROWIE WŁAŚCICIELA MEDCLINIC słychać że coś mu dolega,czy wiecie co ????
|
![]() |
Podobno poważny problem z błędnikiem , będzie się przewracał za pokutę po teściu.
|
![]() |
Dostał dotacje 2,3 miliona zł. z UE.po znajomości teścia .Odpowiednie służby powinny sprawić prawidłowość przyznania i celowość wykorzystania,po śmierci teścia i całej jego rodziny.Na forum pisali ludzie że w nocy wywoził sprzęt,a to niby w jakim celu?
|
![]() |
Uliczny krawężnik może tylko znać się gorzej na dotacjach.
|
![]() |
Kwiecień to taki smutny miesiąc
|
![]() |
A ja słyszałem, że całe całe obsmarowywania zięcia pochodzi z jednego IP, że żródełko hazardu się urwało i ktoś próbuje odwrócić uwagę od prawdy. Ciekawe gdzie są zastawione obrazy, telefony, biżuteria i inne cenne przedmioty.....? Słyszałem, że panuje popłoch wśród hazardzistów co zrobić z trefnym towarem.
|
![]() |
Drogi"dość" chciałam ci podziękować za wszystkie kontrole. Potwierdziły tylko, że to co mówisz jest nieprawdą i że jest to ośrodek najlepiej prowadzony z sercem dla pacjenta. Uzyskałeś odwrotny efekt. Każda kontrola wystawiła wzorową laurkę i zapisała się do ośrodka ;)
Co do dotacji i wywożenia sprzętu .... ha ha ha - skąd wiesz, że one były na sprzęt. I dlatego wszyscy wiedzą że to co piszesz to bzdury. I nie powołuj się na swoje wpisy, że słyszałeś w internecie bo to żałosne.
Nie martw się jednak jak zakończą się te 3 śledztwa z urzędu to rodzina rozpocznie swoje z poszukiwaniem przedmiotów, dowodów osobistych i zastawionych pieniędzy, dziwnych umów i wpisów z jednego komputera. Jak pisze poprzednik - popłoch wśród hazardzistów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|