![]() |
No to tera kundelki przestać szczekać, ogonek pod siebie i podziękować Panu Burmistrzowi za wspaniałą imprezę!
|
![]() |
Brawo Świdnik !!!
|
![]() |
byłem i już czekam na następne edycje
|
![]() |
Mnie nie podoba się że czołg Leopard który tam stoi ma taką krótką lufę...co to za czołg z taką lufą?Wcale niestraszny.
|
![]() |
świetna impreza. na drugi raz trzeba tylko "załatwić" samoloty wojskowe. szkoda, że ich nie było, mimo, że zapowidali kilka miesięcy temu, że będą ..
|
![]() |
Depułczyce niech się schowają;).
|
![]() |
Jak to może nazywać się air śmietnik skoro w nazwie lotniska nie ma litery Ś
|
![]() |
-"Jak to może nazywać się air śmietnik skoro w nazwie lotniska nie ma litery Ś"
No cóż.Jak się nie wie że w Świdniku są trzy lotniska to się pisze radośnie takie głupoty dając wyraz swej"inteligencji";).
|
![]() |
"Prawdziwym hitem okazały się zaś styropianowe samoloty, które można było kupić na terenie imprezy. Modele te puszczała w trakcie imprezy większość dzieci". W hurcie to badziewie kosztuje niecałe 5 zł/szt a zdzierali z frajerów od 20-30zł/sztuka.
|
![]() |
Gdyby nie próba lansowania się trzech pajaców Jaksona Majewskiego i okularnika Sobonia to by jakoś było ,piloci dali pokaz precyzyjnego latania i szacun dla nich a te pajace poszli się napić za nasze pieniądze do zielonego namiotu żeby nikt ich nie widział chcieli powiedzieć o swoich zasługach dla Świdnika ale nie mieli argumentów
|
![]() |
Styropianowe samoloty w hurcie to kupuje się za 1zł,a cechą festynów jest to że wszystko ma tam festynowe ceny;).Jak Cię nie stać zapłacić 20zł za samolocik dla swojego dziecka bo w hurcie kosztuje złotówkę to trzeba mu było przynajmniej zrobić papierowy samolocik z ulotki festiwalowej.Pewnie byłoby dumne z takiego tatusia;).
|
![]() |
Hamburczyki mata święto we wsi to się BAFTA buroki
Pa samolot....ŁOOO OOO
|
![]() |
Pokazy fajne! Najslabszy byl Sobon!
|
![]() |
Nie jeżdżę więcej do Świdnika na pokazy. Nudą wiało. Ja tam lubię huk samolotów odrzutowych, a nie popierdywanie RWD5 i podobnych tłokowych wynalazków. Poza tym te 2 godziny przerwy? Co to miało być? Nie można było w tym czasie pokazać czegoś, choćby lotu tego modelu w skali 1:3? Nie można było. Powiedzieli, że nie poleci bo nie ma zgody na to. Że jedynie pokołuje po łące.... Bzdura. Ludzie przyszły na pokazy i dwie godziny smażyli się w słońcu bezczynnie. A tak by se przynajmniej na model w locie popatrzyli. W Dęblinie nie było nudy. Można było sobie nawet wsiąść za stery odżutowca (na sucho), ale atrakcja była. A tu nawet tego nie było. Poza tym gdybym wiedział, że wszystko będzie tak samo widać zza płotu to bym nie kupował biletów. Ludzie z ulicy po drugiej stronie lotniska mieli cień i extra widok za darmo. JA zapłaciłem, bo myślałem, że będzie można przynajmniej do samolotu wsiąść, a tu nic...
|
![]() |
Biedny olo,biedaczyna nie mógł wsiaść jak inni za stery wiedeńczyka,ani posiedzieć sobie w leopardzie,szakalu czy haubicy samobieżnej...potrzymać automatów...nie mogło biedactwo wsiadać do zabytkowych samochodów...nie zauważył nawet że odrzutowce były...nie wiedział że 2 godziny przerwy były na podziwianie wystaw statycznych i pokazu strażaków bo port przyjmował 2 samoloty...biedactwo...biedactwo-buractwo...
|
![]() |
Przepraszam, a na czym latal Sobon?
|
![]() |
Duże brawa dla organizatorów (oczywiście jest co poprawiać) !!!
|
![]() |
Czy fujarkowy ZSLowiec z rady lotniska Lublin wykonał swój popisowy lot... na drzwiach od stodoły, zakończony skoszeniem siana?
|
![]() |
TAK TRZYMAĆ ! ŚWIDNIK DAŁ RADĘ !
|
![]() |
Pytanko: Do kogo należy parking na przeciwko policji i starostwa? ??
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|