![]() |
Do Ułan - Bator i Panem - Penh ☺
|
![]() |
Do Jasionki pod Parczewem....
|
![]() |
Czekamy niecierpliwie na loty do Gdańska! Czekamy i czekamy.....
|
![]() |
Poszli, poszli ale jeszcze nie doszli, więc ich nie ma
|
![]() |
EDYNBURG oczywiście! Albo ostatecznie Glasgow
|
![]() |
No i super. Były już głosy, żeby lotnisko stało się tylko cargo. Rozwijajcie się i dawajcie coś bardziej na południe i wschód, Moskwę np. :-)
|
![]() |
Wrocław, tylko z sensem. Czekam od dawna. Na kolej lub autobusy do Wrocka za bardzo liczyć nie można - to co jest to lepiej żeby nie było. Gdańsk też byłby ok. Szkoda, że te loty co były tak szybko odwołano.
|
![]() |
Keflavik :-) Wizzair lub EasyJet, ponieważ tam latają
|
![]() |
Ktoś coś tu wspominał o Eindhoven? Przydałby się piątkowy lot, jak było do maja. Oczywiście niedziela i środa też niech zostaną.
|
![]() |
Czekam na Edynburg!!!!!!!!
|
![]() |
to już są te nowe kierunki ?
czy tylko pobożne życzenia podróżnych
|
![]() |
LOTNISKO CIĄGLE PRZYNOSI DEFICYT I DOPŁACA DO NIEGO PODATNIK. RÓWNOCZEŚNIE ZARZĄD DOSŁOWNIE WIERZGA, ABY PORT LOTNICZY POZOSTAWAŁ BEZIMIENNY. LATA TEMU BYŁA PROPOZYCJA NAZWANIA GO IMIENIEM JANA KARSKIEGO, ALE 'WŁADCY" LOTNISKA TO OLALI. CHÓR WUJÓW. TYLE W TEMACIE.
|
![]() |
POczekaj chwilę. Zaraz nazwą lotnisko imieniem SZTUKMISTRZA Z LUBLINA.
|
![]() |
Proponuję jeszcze Birmingham w UK. Wystarczy, że na te wszystkie zgłaszane kierunki loty będą raz w tygodniu, a będą mieć 100 % obłożenie.
|
![]() |
Edynburg oczywiście! Czekamy z dużą nadzie ją!
|
![]() |
A co z Birmingham lub East Midlands?
|
![]() |
Chciałabym do Dortmund, ale nie wiem czy to nie za drogie lotnisko.
|
![]() |
A jakie sa szanse na loty do NEWCASTLE w UK.
Tam jest sporo Polaków a do tego w okolicach duzo studentow z Polski i samego Lublina.
Gdyby loty byly chociaz raz w tygodniu np.w piatek lub poniedzialek bylo by super.
Bo nawet ja nie musial bym jezdzic do Modlina czy Gdanska.
|
![]() |
ja nie potrafię zrozumieć dlaczego od czerwca zabrane będą loty do Doncaster
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|