Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nowe korty tenisowe utonęły w deszczu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 lipca 2018 r. o 18:52 Powrót do artykułu
A wiec jednak dotrzymali slowa! Mamy basen - szkoda, ze tylko po deszczu!
Odpowiedz
Radny Księski przesadził z polewaniem z węża :)
Odpowiedz
No to teraz Jakson pociagnie kolektor deszczowy z poludnia na polnoc! Szykuje sie kolejna wielka inwestycja!
Odpowiedz
Inwestycje miejskie - aż strach pomyśleć co będzie z placem i basenem
Odpowiedz
Ktoś w Urzędzie Miasta powinien odpowiedzieć za to posadą. Tyle pieniędzy a tu taka fuszera, kasa zamiast na odwodnienie poszła do czyjejś kieszeni pewnie.
Odpowiedz
Kortów wybudowanych przez Powiat Świdnik jakoś nie zalało - porządna inwestycja.
Odpowiedz
to jest normalne , jak ulewa to sie nie gra
Odpowiedz
świdnik to jednak stan umysłu
Odpowiedz
POwczyk sie podlansuje teraz - może zonke z mosiru wysle POpływać :)
Odpowiedz
"Woda ma to do siebie, że spływa" - TVN24 - Bronek vel Gafa
Odpowiedz
Władze Świdnika kilka dni temu ogłosiły budowę basenów. Nie sądziłem że realizacja inwestycji pójdzie tak szybko. Brawo Panie Prezydencie
Odpowiedz
To nie woda - to jad, który sączy Reszka
Odpowiedz
Ja wiem - to ten radny Świdnik Wspólna Sprawa, co na kortach, podczas podpisania umowy na baseny oblał wodą ze szlaufa kamerę telewizyjną :D
Odpowiedz
Ktoś mi wytlumaczy jak to w koncu jest...Korty zostaly odebrane czy też jeszcze trwa procedura odbiorcza obiektu...??? Jesli nie zostały jak pisze pan Rzecznik UM to po co byla ta farsa i biba z Jaksonem i wianuszkiem PISich radnychna otwarcie??? Bi wybory idą i trzeba sie pokazać Toz to PRL pachnie...Fasada i pozorcja 
Odpowiedz
Niestety korty wybudowane przez powiat w ogóle nie funkcjonują. Chciałem ostatnio zabrać dziecko ale pozamykane na cztery spusty;/ Jak widać korzystać z nich może tylko Białowąs z kolegami ;(
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...