![]() |
A wiec jednak dotrzymali slowa! Mamy basen - szkoda, ze tylko po deszczu!
|
![]() |
Radny Księski przesadził z polewaniem z węża :)
|
![]() |
No to teraz Jakson pociagnie kolektor deszczowy z poludnia na polnoc! Szykuje sie kolejna wielka inwestycja!
|
![]() |
Inwestycje miejskie - aż strach pomyśleć co będzie z placem i basenem
|
![]() |
Ktoś w Urzędzie Miasta powinien odpowiedzieć za to posadą. Tyle pieniędzy a tu taka fuszera, kasa zamiast na odwodnienie poszła do czyjejś kieszeni pewnie.
|
![]() |
Kortów wybudowanych przez Powiat Świdnik jakoś nie zalało - porządna inwestycja.
|
![]() |
to jest normalne , jak ulewa to sie nie gra
|
![]() |
świdnik to jednak stan umysłu
|
![]() |
POwczyk sie podlansuje teraz - może zonke z mosiru wysle POpływać :)
|
![]() |
"Woda ma to do siebie, że spływa" - TVN24 - Bronek vel Gafa
|
![]() |
Władze Świdnika kilka dni temu ogłosiły budowę basenów. Nie sądziłem że realizacja inwestycji pójdzie tak szybko. Brawo Panie Prezydencie
|
![]() |
To nie woda - to jad, który sączy Reszka
|
![]() |
Ja wiem - to ten radny Świdnik Wspólna Sprawa, co na kortach, podczas podpisania umowy na baseny oblał wodą ze szlaufa kamerę telewizyjną :D
|
![]() |
Ktoś mi wytlumaczy jak to w koncu jest...Korty zostaly odebrane czy też jeszcze trwa procedura odbiorcza obiektu...??? Jesli nie zostały jak pisze pan Rzecznik UM to po co byla ta farsa i biba z Jaksonem i wianuszkiem PISich radnychna otwarcie??? Bi wybory idą i trzeba sie pokazać Toz to PRL pachnie...Fasada i pozorcja
|
![]() |
Niestety korty wybudowane przez powiat w ogóle nie funkcjonują. Chciałem ostatnio zabrać dziecko ale pozamykane na cztery spusty;/ Jak widać korzystać z nich może tylko Białowąs z kolegami ;(
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|