![]() |
Do Liverpoolu zgoda, ale do Kijowa? Chyba, że na lotnisku nie będą widzieć papierosów w bagażu... to wowczes to połączenie będzie hitem.
|
![]() |
Za to znika połączenie do Glasgow.
|
![]() |
No to strzelają sobie w głowę. Juz to widzę jak Lot pozostanie w Lublinie
|
![]() |
Lot tańszy niż wizzair i lepsze terminy
|
![]() |
Powinniśmy mieć połączenie do Keflaviku, moglibyśmy ściągnąc multum turystów zainteresowanych naszą agroturystyka i lasami.
|
![]() |
a do Barcelony kiedy polecimy ????????
|
![]() |
"a do Barcelony kiedy polecimy ????????" Przecież Barcelona rusza 1.05 Wystarczy wejsc na strone lotniska i sprawdzic..
|
![]() |
Dobrze że tylko w jedną stronę, do Izraela. Wszyscy obrzezańcy może wreszcie znajdą swoje miejsce.
|
![]() |
No właśnie, ale uruchamiając Tel Aviv zapomnieli się "pochwalić" że kasują od czerwca bardzo potrzebne połączenie do Glasgow
|
![]() |
"No właśnie, ale uruchamiając Tel Aviv zapomnieli się "pochwalić" że kasują od czerwca bardzo potrzebne połączenie do Glasgow " Jeszcze nie do konca wiadomo, czy to nie ukladanie zmian w systemie, ale realnie patrzac np Poznań stracił to połączenie już od 1 kwietnia. Moze i potrzebne jest, ale widac szczegolnie w zimie, ze wyniki finansowe na nim sa marne. Tutaj samo oblozenie nie wystarczy.
|
![]() |
Co oni z tym Izraelem?
|
![]() |
Podobno znika Glasgow od czerwca.
|
![]() |
i co pisiory kopara opada !!!
|
![]() |
o co tu chodzi do Izraela będą latać tak często ????
czyżby było aż takie zapotrzebowanie !!!!
czy mamy tam taką grupę rodaków jak np. w Londynie
LUDZIE wytłumaczcie mi to bo nie czaje !!!!
|
![]() |
Dobrze ze juz Żuka przekrętacza nie było na konferencji
|
![]() |
|
![]() |
a po***a do żydów latać? co tam je ciekawego?
|
![]() |
Napisałem "a po c h u j a do żydów latać? co tam je ciekawego? ". Czego kórwa gwiazdkujecie?
|
![]() |
Tak, opada. Rozumiemy, że musicie odwiedzać rodziny w Izraelu, ale nie spodziewaliśmy się, że potrzeba wam aż 4 lotów tygodniowo.
|
![]() |
Luton, gorszego lotnisksa i organizacji i nienawiści do Polaków nie spotkałem nigdzie
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|