![]() |
Ja palę oponami bo lepszy niż węgiel.
|
![]() |
Oddam opony opałowe
|
![]() |
A jakimi cudami palą w zakładach mechaniki samochodowej?
|
![]() |
sprawdźcie czym ogrzewane są zakłady mechaniki samochodowej w Lublinie i na jego obrzeżach. Ciekawe czy właściciele mają potwierdzenie zdania oleju do utylizacji czy spalają 4l plus wkład filtra po wymianie w każdym samochodzie? Sam widziałem taką praktykę.
|
![]() |
BRAWO straz! Lapac i karac! To dzicz nie normalni ludzie!
|
![]() |
Ja też palę oponami.Taniej i nie tak cuchnie.
|
![]() |
Ja tam żadnym obcym drzwi nie otwieram, a wokól domu biega pies. Palę czym chce i co mi zrobicie?
|
![]() |
Świdnickie BIDOKI. Wille za setki tysięcy a palą syfem. Że siebie trujecie ok. Ale nie trujcie nas i naszych dzieci!!!!
|
![]() |
Nie otwieraj. Straż kupuje ramię tak długie, że sprawdzi każdy dymek!!!!!
|
![]() |
ktos wie do kogo trzeba zgłaszac takich TRUCICIELI .. w Mełgwi co pala odpadami z produkcji mebli
|
![]() |
Z Mełgwii to się wyprowadź, tak będzie najlepiej....
|
![]() |
czy to Swidnik czy Mełgiew srodowisko trzeba szanowac palenie odpadami jest bardzo szkodliwe ciekawe co bys zrobił jak bys sie dowiedział ze Ty lub twoi bliscy sa chory przez to ze sasiad palił czym popadnie.
|
![]() |
zapraszamy Straż Miejską w Świdniku na osiedle Radość, w późnych godzinach popołudniowych.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.