![]() |
A nie byla przypadkiem znowu przy nadzieji bo dzieki pincet plus u takich to co rok to prorok haha.
|
![]() |
Czytać trza umieć. Dzieci miały 6 i 8 lat. Gdy rozpoczynała prokreację, to nawet w najśmielszych snach nawet te 500 jej się pewnie nie śniło
|
![]() |
Świdnik to wiocha PiS-u, kleru i patoli a jest coraz gorzej.
|
![]() |
To w Świdniku mieszka Żuk?
|
![]() |
Swidnicki ciemnogrod mnozy sie na potege, bylem,, widzialem, wozek kolo wozka a szanowni i niezmiernie dumni rodziciele wygladaja jakby byli niedorozwinieci intelektualnie, powszechne brak kultury soosbistej i chamstwo stad Hamburk.
|
![]() |
wracała ze strefy kibica?
|
![]() |
Pewnie wstąpiła do strefy kibica przy gieesowskim sklepie i chwilkę jej się zeszło.
|
![]() |
Czy PSL znowu kupował głosy za wódkę?
|
![]() |
A gdzie jest tatuś tych dzieci?
|
![]() |
500+ to za mało
|
![]() |
Świdnik mentalnie przypomina popegieorowską wioskę z ksiuncem proboszczem jako wodzem ciemnej trzódki
|
![]() |
Tatus pewnie w pudle na wypoczynku albo pod sklepem straż trzyma;p
|
![]() |
Świdnik koło Lublina? z tego co mi wiadomo to miast z drogą ziemią i zamożnymi ludźmi.. A tu nastoletnie matki na chodnikach?
|
![]() |
Moze i tam ziemia droga ale z ta zamoznoscia to bym polemizowal; pelno klientow ciuchlandow i biedronek, w nocy biedacy buszuja po smietnikach, zulernia pod sklepami, duzo bezdomnych; zero rozrywek, imprez kulturalnych na ludzkim poziomie. Dobrze to sie moze i zyje ale urzedasom, księżom i patolom, ktorzy narobili dzieci co w Świdniku widac na kazdym kroku bo tyle ludzi z wózkami nie widziałem nigdy w życiu.
|
![]() |
Zaraz zaraz. O ile wiem niema zakazu picia alkoholu jak się ma dzieci. Niby jakim prawem zatrzymali kobiete? Dziecko to nie auto, że po pijaku nie wolno prowadzić!
|
![]() |
Gośka?
|
![]() |
No tak w Lublinieckim e takich rzeczy nie ma cala zamojska i Lubartowska to porządkni ludzie
|
![]() |
A kto to jest ksiuncem?
|
![]() |
Odzywaja sie same lubelaki-wiesniaki. U was to nawet sie ni pisze o takich wydarzeniach bo dziennik wschodni by musial co godzine pisac podobny artykuł. Lubelskie chamy!! Bo przeciez u was prohibicja haha
|
![]() |
Taką mamy pogodę. W prawiednikach nawet koń leżał w kanale kopytami do góry.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|