![]() |
Wow wreszcie ktoś pomyślał że można obniżyć akcyzę czy VAT na gaz do celów grzewczych i to przyczyni się do zmienjszenia tego syfu w powietrzu...
|
![]() |
Ciekawe jak Ktoś zestrzeli tego drona ?
|
![]() |
Pierwszy radny, który mówi ludzkim głosem. Pieniądze wydane na wyposażenie eko-patrolu pozwoliłyby na dofinansowanie wymiany w Świdniku wszystkich "kopciuchów". W miejsce kija wystarczyłaby marchewka w postaci uświadomienia mieszkańcom produkującym niską emisję, że szkodzą samym sobie, bo powietrze w otoczeniu wszystkich żłobków, przedszkoli, przychodni i szpitala w Świdniku nie spełnia norm jakości Światowej Organizacji Zdrowia. Tylko jak tu się przyznać publicznie przez polityków do własnej nieudolności?
|
![]() |
dalej niech podnoszą cenę gazu i energii elektrycznej a coraz więcej ludzi będzie paliło kiepskim węglem i śmieciami
|
![]() |
Myślę że kara dla "smrodowca" w wysokości 10k a następne po 15k zł powinna go wyprostować - z jakiej okazji ulgi ? Mi nikt ulgi nie daje na ogrzewanie mieszkania w bloku.
|
![]() |
Coś mi się zdaje ,że temu wickowi ze Świdnika smog na rozum osiadł.A może ma ochotę niebawem zaglądać pod kołdrę w wybranych mieszkaniach?Wpierw mu proponuje zapoznać się z pojęciem smog i od czego nazwa pochodzi ,jaki jest skład owego smogu???Może przy okazji niech kupi sobie gumowy młotek i rano jak się obudzi to puknie siebie w głowę,to będzie miał ciekawsze pomysły!
|
![]() |
Życie jest twarde skoro ich stać na te wille to za luksus trzeba płacić z własnej kieszeni jeżeli zatruwają powietrze zakazać używania oplombować a za złamanie zakazu potraktować z grubej rury a Patrzała jak jest taki hojny to niech wyłoży kasę ze swojej kieszeni i tak cię utrzymujemy a nie zhańbiłeś się pracą w swoim życiu ...
|
![]() |
Już na terenie BYCHAWY oszukano mieszkańców na piece.instalacje solarne,To sposób na zubożenie portfela tych najbiedniejszych ich najłatwiej oszukiwać i mamić Co robi SMOG??? to samo co SMOK.Ktoś znalazł sposób na nakarmienie SZWAGRÓW
|
![]() |
Podłączyć domu do elektrociepłowni.
|
![]() |
Tak to jest, jak kotłownie osiedlowe mogą smrodzić bo im wszystko wolno.
|
![]() |
Straż miejska w Świdniku nie pracuje w weekendy . A do Radnego Patrzaly - Panie Kazimierzu , musiałby Pan mieć Nakaz od Prokuratora na wejście do cudzego domu.
|
![]() |
Gaz to nie rozwiązanie - tak samo emituje CO2. W domkach jednorodzinnych tylko grzanie prądem, a kogo nie stać to niech sprzedaje i wynosi się do bloku. Nie ma obowiązku mieszkania w willi.
|
![]() |
To bardzo dziwne, że straż miejska potrafi sprawdzić mieszkańca domu jednorodzinnego, który spala w sezonie 2 tony węgla a nie potrafi sprawdzić kotłowni osiedlowych spalających tysiące ton węgla i nie posiadających żadnych urządzeń do redukcji zanieczyszczeń gazowych i często mających użyte urządzenia odpylające. Przypomina mi to, przez analogię, sytuację, jaka wydarzyła babci z Alzheimerem, która "ukradła" batonika w markecie i bardzo szybko została ukaraną aresztem.
|
![]() |
wystarczy w zwyklym kotle zastosowac palenie od gory i temat zamkniety A le teraz w polsce na sile proponuje sie ludziom zakladanie piecow gazowych bo dba sie o interesy rosyjskie
|
![]() |
Z okupantem nie wygrasz to jest życie gorsze jak za okupacji. Tyle lat ludzie żyli i nie takie zimy byly i było ok.
Teraz wchodzi ci do domu i dawaj kasę jak nie za to to za co inne.Samochodem staniesz dawaj kasę. samochodem jedziesz dawaj kasę. Gdzie ta kasa gdzie ta kasa (w zagranicznych supermarketach idzie na zatrutą żywność a potem na leczenie).Taki to dziwny chory kraj.
|
![]() |
Straż Miejska pracuje 7 dni w tygodniu.
|
![]() |
ja bym go wpuścił do domu,kopa w d.. i poszedł won, program dofinansowania do zmiany pieców i metody ogrzewania jest?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|