![]() |
Komuniści będą spacerować, a przecież wtedy była komuna i ludzie spacerowali przeciwko tamtej komunistycznej władzy i to co wygłaszało w wiadomościach. Teraz każda stacja tv ogłasza swoje i trzyma z partyjnymi klubami teraz TVP z Pis TVN Komuna itd. Za rządów Po też była nieprawda w wiadomościach i jakoś kolesie z Jakubem O na czele nie spacerowali. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej pójść na piwo niż maszerować z czerwonymi!!!!
|
![]() |
Komuniści będą spacerować, a przecież wtedy była komuna i ludzie spacerowali przeciwko tamtej komunistycznej władzy i to co wygłaszało w wiadomościach. Teraz każda stacja tv ogłasza swoje i trzyma z partyjnymi klubami teraz TVP z Pis TVN Komuna itd. Za rządów Po też była nieprawda w wiadomościach i jakoś kolesie z Jakubem O na czele nie spacerowali. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej pójść na piwo niż maszerować z czerwonymi!!!!
To idź na piwo,zamiast pisać głupoty.Płacą Ci za to czy 500+wystarcza,aby kundelka z siebie robić?
|
![]() |
Brawo! A co w Lublinie? Też były spacerki po Krakowskim!
|
![]() |
"Polityka PiS nas izoluje i ośmiesza"
|
![]() |
teraz jest pisowska komuna
|
![]() |
PIS=PRL=PZPR
|
![]() |
Komuchy i SBecy nudzą sie w domach. Jak im nie pasuje TVP to niech sobie włączą TVN . Tam się dowiedzą "samej" prawdy.
|
![]() |
Głupich nie sieją - sami rosną, niestety.
|
![]() |
gnoje i chamy dorwały sie do publicznej tv ,to co mądrego z tego mogło wyjść? już nie moge sie doczekać kiedy pis zdechnie na dobre,moze kaczyński z maciorewiczem da przykład?
|
![]() |
Osina to ten idiota co pisali o nim rok temu, po gębie widać że to debil.. Odcinają mu ryja od koryta to kwiczy.
|
![]() |
Polska wolna od pis
|
![]() |
wysyPISko
|
![]() |
"To zamach na polską samorządność". Burmistrz z PiS krytykuje plany zmian w ordynacji
|
![]() |
Józef Kurek, burmistrz Mszczonowa z ramienia Prawa i Sprawiedliwości, który piastuje swój urząd od ponad ćwierć wieku.
|
![]() |
Super, jestem za, bo nie da się już oglądać tego co nam serwują w tzw. publicznej telewizji. A jeszcze za to chcą kasę. Brawo, chociaż myślę, że mimo tego, że wszyscy narzekają na ten chłam w telewizji, to nie będzie się chciało ludziom przychodzić. Ale inicjatywa fajna.
|
![]() |
Co za hołota ale to tylko Świdnik.
|
![]() |
Proszę Świdniczan nie przyrównywać do dziadów obecnie obecnie siedzących w powiecie ZSL / KW PO Biełyje wąsy Biełyje wąsy Biełyje wąsy
|
![]() |
Jestem za, bo nie da się już oglądać tego co nam serwują w tzw. radzieckiej TVN. Wszyscy narzekają na ten chłam w w TVN i TVN24.
|
![]() |
Protest przeciwko radzieckiej TVN 24 ;)
|
![]() |
Lemingom i im POdobnym zostało tylko ujadanie. Życzę siarczystych mrozów na spacerach - zimno Podobno najlepiej konserwuje - głupotę. Świdnickie spacery są ale przeciw radzieckiej TVN ;) Chcą sprzeciwić się manipulacjom TVN ( telewizja niemiecka czy radziecka ) ;) KOD SMROD
Jakub Osina, członek zarządu powiatu świdnickiego PO /PSL - KOD
|
Strona 1 z 5
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.