![]() |
Ale pazerne gnoje, niech gnija w pierdlu
|
![]() |
chłopaki w rurkach w stylu "szlachta nie pracuje" chcieli okraść kobietę która ciężko pracowała na swoje pieniądze a tu nie wyszło... pałami powinni ich nauczyć żeby pamiętali co zrobili.
|
![]() |
Młodzi za kraty, ale z drugiej strony to go.wno to obchodzi kto i ma co wypłaca pieniądze. Miałem podobna sytuację. Zanim udało mi się wypłacić moje pieniądze musiałem się natlumaczyc, naprosic.
|
![]() |
Ale gum i lizaków dałoby się za to nakupić. Albo bardzo fajną nową grę na telefon.
|
![]() |
Chwasty się niszczy. Uwalić im łapy, niech tyłki sobie łokciem podcierają.
|
![]() |
To ta rasa co chodzi bez skarpetek cały rok?
|
![]() |
Co za czasy, to już nawet porsche reklamują.............
|
![]() |
Imitacja gotówki dla imitacji policjantów - ale 8 lat już naprawdę.
|
![]() |
To szczyle ,wpi..dol i do lochu !
|
![]() |
spraw Nagroda dla pracownika banku . Zaoszczędził czas policji (zeznania,typowanie ewent. sprawców itp.) i wyeliminował na jakiś czas oszustów.
|
![]() |
Te gnoje powinny okradać takich samych jak oni, a nie staruszki. Starszemu dać 3 lata, młodszego do poprawczaka. I won z tym tałatajstwem.
|
![]() |
Debile, normalnie debile...
|
![]() |
Jaki sąd dla nieletnich nie róbcie z siebie idiotów 16 lat menel jaki nie letni do prawdziwego pudła z nim może jeszcze powiecie że dziecko nie wiedziało co robi nie zdawał sobie sprawy z tego co robi nie odróżnia dobra od zła patologia...
|
![]() |
Wersja tej pani , jest trochę inna. Opowiadała swoim znajomym, że od razu wiedziała że to naciągacze, zgłosiła sprawę policji i z nimi współpracowała. Żadnych pieniędzy nie wypłacała z banku.
|
![]() |
Co to za bełkot, pijany cy co???. |
![]() |
Porażająca "kreatywność" (kretynizm) młodzieniaszków.
|
![]() |
A mowia ,ze w Polsce bieda, szczegolnie emerytom, a slyszy sie kontach emerytow na kilkanascie, czy kilkadziesiat tysiecy. Bieda jest obecnie tylko leniom, prozniakom, pasozytom! Prawdziwa, straszna bieda to byla za PRL-u, ale ludzie byli twardsi i zaradniejsi!!!
|
![]() |
Tą czarną znam dobrze,moja sąsiadka,tylko nie wiem po co im te kamizelki.Mieli być anonimowi.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|