![]() |
To świdniczanka potruła dzieciaków w przedszkolach świdnickich. Dostarczają jedzenie do większości w okolicy. W przedszkolu mojego dziecka było również kilka przypadków 2 tygodnie temu. Podobno Nie jest to pierwszy raz, gdy w tym lokalu jest salmonella. Żałosne, że sanepid jeszcze tego nie zamknął!
|
![]() |
Wreszcie ktoś się zajął tą smietniczanka. A przedszkole w Woli serdecznie pozdrawiam. Moje dziecko żałuje że już urosło i tam nie chodzi :).....
|
![]() |
Ten lokal już jedną taką sytuację ma za sobą, tylko pod starą nazwą. Teraz po upadku poprzedniej Swidniczanki przejęli ich nazwę i znowu to samo, znowu zatrucia znowu salmonella może czas zmienić branżę? A nie ryzykować zdrowiem i życiem cudzych dzieci. Ludzie którzy nie potrafią robić czegoś dobrze i nie uczą się na błędach nie powinni robić tego wcale !!! Mam nadzieję że sanepid coś z tym zrobi bo nie powinno to przejść bez echa bo co za chwilę 2 raz zmienia nazwę i będą kolejne dzieci zarażać ? Nie spełniając warunków zachowania bezpieczeństwa produkcji posiłku dla dziecka nie powinni nigdzie ich dostarczać. NIE WOLNO TAKICH SYTUACJI BAGATELIZOWAC.
|
![]() |
Przykra sprawa, dzieciom zatrutym polecam węgiel aktywny bądź enterogel i probiotyki. Pozdrawiam przedszkole bo tam naprawdę Panie wkładają wiele serca w pracę.
|
![]() |
Świdniczanka opłaca sanepid
Tam jest taki syf na kuchni ,że dawno powinna być zamknięta
|
![]() |
Chcesz spędzić dzień "na flance" ? Stołuj się w świdniczance !
|
![]() |
Wiadomo, że salmomella musiała wziąść się ze świdniczanki
|
![]() |
To nie jest pierwszy raz gdy słychać o sallmoneli w tym lokali i cateringu i nie tylko w swidniczance ale także w barze wokanda bo to ten sam właściciel dlaczego sanepid nie reaguje A do zwykłych lokali przychodzą po tysiąc razy i mandaty za brak podkładki pod sztućce dają albo za po Drapane podkladki na stolikach zalosne i nie sprawiedliwe |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|