![]() |
Jak zwykle po tym zdarzeniu sanepid pójdzie do producenta i zwali na niego winę. Może teraz w ramach wyjątku zacząłby od sieci dystrybucyjnej czyli tego co się dzieje pomiedzy wysyłką z magazynu producenta a wstawieniem towaru do sklepu na półkę.
Widać że gdzies byy przechowywane w nieodpowiedniej temperaturze ale to każdy laik wie.
|
![]() |
Chyba powinno byc Irish Whiskey&CREAM
|
![]() |
z lidla czy z biedronki come from?
|
![]() |
Z lidla.
|
|
|
![]() |
w biedronce nie ma takich na pewno również w lidlu nie widziałam
|
![]() |
Kaufland?
|
![]() |
O co tyle krzyku? Zajmuję się produkcją czekolady na co dzień. To, że czekolada pokrywa się białym nalotem jest zupełnie normalne - to nic innego jak tłuszcz kakaowy. Po prostu czekolada została źle zatemperowana - źle wystudzona. No ale, czego się spodziewać po czekoladkach wartych kilka złotych? Prawdziwa czekolada to koszt dzisiaj rzędu 20 zł za 100 gram.
|
![]() |
Było sobie kupić w Wedlu baranie a nie w markercie za pare groszy
|
|
|
![]() |
AAAAAAAA TO NA PEWNO Z SIECI SKLEPÓW GS...TAK KUPISZ TOWAR NAWET SPRZED 2 LAT!!
|
![]() |
te czekoladki chyba wszystkie sa takie.ja kiedys kupilam i rowniez mialy biały matowy nalot
|
![]() |
Takie czekoladki sa dostepne w "funcjakach" w UK
Oczywscie po funcie. Po ile sa w polskich sklepach?
|
![]() |
te czekoladki tak mają, w Anglii też można je kupić i czasami trafiają się identyczne. zatruć się raczej tym nie da. |
|
|
![]() |
– Były zjełczałe, pokryte białym nalotem i do tego wyschnięte – tak nasz Internauta opisuje czekoladki, które kupił przed świętami w świdnickim markecieTo nie byl nalot to był szron bo zimno. śmiało trzeba było jeść.. |
![]() |
To oczywiste,że whisky zdezynfekowała czekoladki..a jednak dla pewności warto popić je nasza czystą, tez dobrze dezynfekuje i nie jest tak wstrętna w smaku |
![]() |
Teściunio tyż mi takie zafundował na imieniny aż sie posrałem puzni hehe to z L.... pewnie heh dobre dobre
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.