Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Skup aut Świdnik - gdzie sprzedać auto ?

Utworzony przez mareksteckowski, 26 września 2017 r. o 07:52
Witam bardzo pomocne jest to forum. Byłem wczoraj w s- car.pl i sprzedałem moje volvo xc90 rok 2012. Nie opłaca sìę wystawiać w ogłoszenia lepiej sprzedać za gotówkę w autoskupie. Polecam firmę scar i życzę dalszych sukcesów bo robią dobrą robotę
Odpowiedz
Polecam również skupaut-lublin.com.pl , ostatnio sprzedałem tan swoje auto bez problemu i w miare szybko.
Odpowiedz
Dla mnie liczy się kasa - reszta mnie nie obchodzi. S-car dało mi najwięcej forsy za moją Megankę także wygrywa. 
Odpowiedz
Próbowałem z facebooka sprzedać auto - bo wiele grup się ogłasza. Do żadnej z osób ne można było przyjechać do firmy także mam bardzo mieszane uczucia. Jeszcze fima s-car.pl jakoś normalnie widzę, że funkcjonuje. W końcu moje auto do nich trafiło. Nie mam porównania do innych ale jako sprzedaż auta jestem zadowolony.
Odpowiedz
Ta firma s-car ogłaszała się na dniach Świdnika stąd ich znam - wyszło, że siedzibę mają niedaleko mnie. Kolega swoje auto im sprzedał i było całkiem ok. 
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...