![]() |
Wiem że są ważniejsze potrzeby, ale proszę nie zapomnijcie o hali dla siatkarzy Avii którzy małymi kroczkami dążą w kierunku 1ligi. Czekają na nią również juniorki i juniorzy ale i bokserzy. Być może Bronek spełnia wymogi ale swoja to swoja. W sumie to nie powinno być z obywatelskiego budżetu chyba. Poza tym jakiś plac zabaw z prawdziwego zdarzenia na Wschodzie. Młody jestem i się nie znam, ale dzieciom i młodzieży powinno się dać z tego miliona najwięcej. PozdrAVIAm Świdnik Wschód Hollywood.
|
![]() |
Bronek nie spełnia wymogów gry w siatkówkę nawet na poziomie II ligi. Niski sufit.
|
![]() |
Czasami mam wrazenie, ze pieniadze z tego budzetu ida na cele pozbawione sensu.
|
![]() |
Do "zaja" Bronek spełnia wymogi gry w siatkówkę na poziomie 1 ligi !!!
|
![]() |
Ja bym w mieście widział Park Piwny - można było by sobie wyjść na ławeczke piwko szurnąć i nie martwić się czy sie zaraz jakaś Pała nie przyczepi
|
![]() |
Do zaja. Do rozgrywek 2 i 1 ligi wymagany jest sufit na wysokości powyżej 7m. W Bronku jest 7m!!!
Do plus ligi wymaga się 9m, tyle ma SP7.
|
![]() |
Czasami mam wrazenie, ze pieniadze z tego budzetu ida na cele pozbawione sensu.Debata publiczna to nie tylko krytyka,ale i propozycje. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.