![]() |
w normalnym kraju nawet glowy by se nie zawracali takim procentem tylko w polsce tuskomatolof wielka sie draka robi
swionteczny dzien i ktos cos lyknol dziec przed i aj waj kszycza zydowstwo.
|
![]() |
chyba tysiącami litrów paliwa.....
|
![]() |
18 litrów paliwa w cysternie:), chyba kierowca to przemycał w nocniku pod siedzeniem.
|
![]() |
Kierowca busa wiózł po alkoholu pasażerów
Czy nie wolno przewozić pasażerów będących po alkoholu?Jakie przepisy zabraniają przewożenia pasażeró po alkoholu?
Ja jak się napiję (czasami mi się to zdarza),to dzwonię po kumpla aby po mnie przyjechał.NIe wiedziałem,że nie mogę wsiadać do auta będąc na cyku
|
![]() |
Jaki normalny kraj masz na myśli? Bo nawet w tych krajach co są podwyższone normy na zawartość alkoholu do 06- 08 prom. nie dotyczy to kierowców zawodowych.. Zawodowy musi mieć w czasie pracy 0,00
|
![]() |
to ten co jezdzi przez zadebie , ci co maja baze kolo t....
|
![]() |
kierowca naszych kochanych 88 .
|
![]() |
No tak, zaczęło sie od olewania kursów poza godzinami szczytu. Kiedy poziom olewania sięgnął masimum należało wymyśleć inny sposób pokazania pasażerom gdzie ich kierowcy mają.
|
![]() |
Jeżeli to był bus z TŚK to nie dziwię się kierowcy. U Konowałka mogą pracować tylko kierowcy o rozchwianej osobowości ( takiej jak właściciel ) Bez "znieczulenia" nie da się popracować dłużej niż dwa, trzy dni. Pozdrawiam "szefa" niejakiego Marka K.
|
![]() |
Przepisy są idiotyczne. Przecież z takimi śmiesznymi ułamkami promila to można normalnie jeździć.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|