![]() |
200 zł mandatu hahaha kpina
|
![]() |
Nie napędowym tylko silnikowym, warto zadać sobie trochę trudu a nie tylko kasować wierszówkę
|
![]() |
dobre. 200 zł mandatu . sam zacznę palić zużytym olejem silnikowym
|
![]() |
A jak wygląda olej napędowy po zużyciu ? Przypuszczam , że są to spaliny wychwytywane z rury wydechowej ?
|
|
|
![]() |
Brawo. Nareszcie. Najgorzej jest nad ranem. Smród nie do wytrzymania. Proponuje nocne kontrole, bo większość robi to późnym wieczorem lub nad ranem. Mieszkam w pobliżu takiego palacza. Czasem smród jest tak okropny, że mimo zamkniętych okien budzi człowieka ze snu.
|
![]() |
Bardzo dobrze czemu tylko 200 zł powinno byc 1000 min i nie zapowiedziane kontrole .
Brawo .....
|
![]() |
Panie wójcie gminy Konopnica zacznij działać. Potrują nas sąsiedzi palący śmieciami. Wystarczy wieczorową porą jak zaczynają palić przejechać się główną drogą przez Konopnicę. Popytać, wszyscy wiedzą kto truje, kto wozi w biały dzień śmieci. Kadencja się niedługo skończy i będą wybory!!!!!
|
![]() |
No dobra a co jeśli niedaleko mojej posesji jeżdżą wojskowe pojazdy które poza olejem napędowym spalają również olej silnikowy?!Gdzie jest wtedy straż miejska ze swoimi miernikami smrodu?No pytam gdzie?!
|
|
|
![]() |
Nie pierwszy i nie ostatni pali olejem w warsztacie.
|
![]() |
To może by tak w Opolu Lub sprawdzić.
|
![]() |
Przecież żeby przestał palić olejem musi wymienić piec na zupełnie inny. A za oknem mrozy. Przecież to oczywiste, że dalej musi palić olejem bo ma go od groma.
|
![]() |
Mehanik z chamburga
|
|
|
![]() |
Jeszcze powinni sie wziasc za tych co pala odpadami z produkcji mebli w Swidniku i Mełgwi .Mam nadzieje ze Straz miejska kupi urzadzenie do wyłapywania takich TRUCICIELI i ruszy w teren, nie tylko na terenie Swidnika ale tez poza granice Swidnika chetnie dołoze sie do takiego urzadzenia . Dbajmy o Srodowisko i zdrowie naszych dzieci.
|
![]() |
70 % mechaników tak pali
|
![]() |
200zł kary ? To jest śmieszne ! Lepiej zapłacić mu 200zł kary a ma opał za darmo. Jak by dostał 2000zł kary to by się zastanowił czy warto wo gole.
|
![]() |
"Zużyty olej napędowy"? Dobrą technologię opracował aby go odzyskać, z powietrza? ze spalin?
|
|
|
![]() |
Może mi ktoś powie jak wygląda zużyty olej napędowy. Jak on go tam pakował do pieca, mechanik ma piec na dym?
|
![]() |
Pan Wójtowicz działa na zasadzie: "Tysiąc koni przepuszczamy, a jednego zatrzymamy". Sukces! Sukces! Do gazety na całe województwo!
|
![]() |
Przedsiębiorców niszczą a holota się cieszy! A co ma zrobić w tym całym świństwem co to wymienia każdego dnia?
|
![]() |
mogliby też w Zemborzycach Tereszyńskich skontrolować, cuchnie że przejść się nie daje; na mój nos to opony, butelki farby i lakiery
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.