![]() |
PRECZ Z KOMUNĄ!
|
![]() |
PAMIETAMY - 2014 Pierwsza sesja. Radni zaczęli od podwyżki diet o prawie 300 proc
|
![]() |
po przypadkiem wygranych wyborach i tak zapiszą się do jedynej słusznej partii. Skąd my to znamy,....
|
![]() |
Zdjęcie proszę podpisać poprawnie.
|
![]() |
Brawo Świdnik! Od Was się zaczęło w '80 roku, może i od Was zacznie się i teraz! Trzyma kciuki!
|
![]() |
Jesteśmy z wami. Precz z pisem i jego średniowiecznymi zachowaniami!
|
![]() |
Czy post-PZPRowskie komuszki SLD/Po/ZSL znowu przyjadą czołgami pod WSK URSUS i FSC ?
|
![]() |
Ten osina to ma wygląd psychopaty co wyrywał muchom łapki. Okrągłe okularki, głupi uśmiech. Ja bym go wsadził do Tworek na 20 lat bo wygląda niebezpiecznie i ma bardzo wybujałe ego.
|
![]() |
Precz z totalną i jej "nowoczesnymi, tęczowymi" planami!!!. |
![]() |
Czy "radny ze Świdnika który napisał na Twitterze, że premier Szydło to "nędzny błazen"" podtrzymuje swoja opinię?
|
![]() |
A to ten co wykończył carcale zaprosił towqarzysza prokuratora piotrowicza ? |
![]() |
Świdnik jest wdzięczny Ministrowi Macierewiczowi za odrzucenie propozycji zakupu złomu z Francji zwanego caracalem. Wielu dopiero teraz zrozumiało, że to miał być mega szwindel i drenaż kasy podatnika.
|
![]() |
"Uziemionych 70 procent transportowych maszyn H225M Caracal oraz uderzeniowych Tigerów." - podaje portal lotniczy. Czy po-psl nadal broni zakupu tego złomu?
|
![]() |
Kuwejt zarządził śledztwo dotyczące zakupu francuskich Caracali. Sprawą zajmuje się Narodowa Komisja Antykorupcyjna..
|
![]() |
DOWCIP DNIA - "Wielki sukces postkomunistycznej opozycji: W Swidniku powstała samoobsługowa stacja naprawy ... rowerów "
|
![]() |
Wykończył "carcale' i dlatego teraz są uziemione?. Przecież to zakrawa na dywersję. |
![]() |
Nareszcie jakaś dobra wiadomość... Jestem ZA ... Możecie liczyć na mój głos i mojej całej rodziny. Na wybory chodzimy i jesteśmy świadomi na kogo głosujemy.. Miłego dnia wszystkim mieszkańcom Świdnika
|
![]() |
o-sina może straszyć dzieci bez charakteryzacji.
|
![]() |
Pajacyki na sznureczkach. Żałosne.
|
![]() |
Doskonały ruch Panowie!
Skowyt pisowskich troli tylko to potwierdza.
Możecie liczyć na głos mój i mojej rodziny.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|