![]() |
Obrzydliwi ludzie, godni najwyższej pogardy. Oby zycie im odpłaciło w taki sam sposób jak potraktowali tego psa i oby doznali tyle cierpienia co te biedne zwierzę.
|
![]() |
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem osób które tak postępują. Dla mnie jest to chore że ktoś taki może mieć psa... którego potem bez żadnych wyrzutów wyrzuca jak worek ze śmieciami. W tym akurat przypadku piesek został "uratowany" tzn odszedł ale w sposób właściwy ze względu na chorobę itd. gorzej było by jeśli ktoś by go topił albo przywiązał w lesie do drzewa :-/ i tam by zdychał w męczarniach
|
![]() |
Do właściciela/ki psa obyś na stare lata zśiadłego mleka nie mogła pogryśc
|
![]() |
właścicielu... Ty powinieneś dostać w łeb i do piachu!!
|
![]() |
Tych wlascicieli powinno sie zastrzelic. Za duzo ludzi na swiecie jest, a chwasty trzeba wyrywac.
|
![]() |
Właściciel tego biednego psiaka powinien dostać surową karę.Bydlak nie człowiek .
|
![]() |
(..)
Ostatnio edytowany 19 stycznia 2012 r. o 00:45
|
![]() |
W Świdniku to norma.
Normani chodzą ze swoimi zwierzakami na spacer,nienormalni wypyszczają z mieskań z kagańcami lub bez.
Normalni kochają swoje zwierzaki ,normalnie,przypadkowi nie kochają nikogo.
Mój Pies już trzeci , mimo rzekomej skłonności tej rasy uwielbia dzieci i młode psy z przewagą dzieci.
Nie ma durnych psów są tylko durni ludzie.
|
![]() |
Schronisko może i samochód miało tylko był nie sprawny nie wiem dlaczego nikt nie może sprawdzić stanu trzeżwości tych ludzi.Niektórzy nie są w stanie wyjść z autobusu
|
![]() |
Samochód może i schronisko miało tylko kierowca był nie sprawny.nie wiem czemu nikt nie sprawdza trzeżwości tych ludzi przecież oni przychodzą do pracy,a trafiają się i tacy co rano nie mogą wyjść z autobusu
|
![]() |
(...)
właściciel psa zasługuje na pogardę i myślę, że niestety wszędzie się tacy trafiają. Twój wpis natomiast świadczy tylko o twojej chorobie i fobii. (...) ale nie wylewaj swoich żali na forum. Pilnuj mamusi, bo (...)
Ostatnio edytowany 19 stycznia 2012 r. o 00:46
|
![]() |
Szkoda że nie podajecie danych choćby przybliżonych tego weterynarza.Powinien się pożegnać z zawodem a ludzie ze swoimi zwierzakami powinni wiedzieć jakiego konowała unikać.Zacznijcie karać niedouczonych lekarzy i właścicieli.Sąsiedzi na pewno wiedzą czyj był to pies chyba że jak zwykle znieczulice mają jak większość.
|
![]() |
A co złego zrobił weterynarz? to, że chciał pomóc zwierzęciu mimo, ze się nie dało? Polacy jak zwykle specjalistami w każdej dziedzinie. |
![]() |
Oby go własne dzieci na stare lata schorowanego wyrzuciły na ulice lub oddały do domu starców |
![]() |
|
![]() |
normalne to chyba nie jest trzymanie w bloku psa rasy husky czy syberiana. w lecie zapewne jest " szczęśliwy." zresztą każdy pies , trzymany w betonowej klatce, wyprowadzany na dwór 2 x 15 minut ale do " miłośników " to nie dociera |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|