![]() |
Piłsudski stwierdził, że "religia jest dla ludzi bez rozumu" i rozmodlone prawactwo, które go proponuje i wychwala na różne sposoby, tylko to potwierdza :) A ja czytam i mam bękę z tych idiotów.
|
![]() |
Ja bym dał Bol.Bieruta i Q.NarwI
|
![]() |
Ulice w Świdniku miały się nie dublować z ulicami w Lublinie. Pan burmistrz chyba ma świadomość, że niezależność Świdnika, to nieuchronna kwestia czasu. Chyba nie chcemy powtarzać kazusa Lesotho...
|
![]() |
Sami pomyślcie, czy to jest mądre. Niemniej za kilka lat będą następne uliczne "dekomunizacje". Wszystkie ulice Kaczyńskiego, Kaczyńskiej, Kaczyńskich itp. podlegną dekomunizacji. Tak, dekomunizacji, dobrze przeczytaliście.
|
![]() |
Kuźwa ,mamy już rondo przeklętych na które i tak każdy mówi "przy Kauflandzie". Po jakiego ptola marnować kasę na debilne zmiany ulic co do których nikt nie przywiązuje wagi ?
|
![]() |
O tym Piłsudskim, to też różne legendy były. To że bił swoją żonę przeważyło, że go nie "lubię " . Przegonił niby tych komuchów z Polski, ale pozostawił przy życiu choć mógł ich zniszczyć.Jak było dalej wiemy.Strategiem wojennym był wyśmienitym co jednak uchroniło wiele kobiet chociażby, przed gwałtami a i dało całkiem niezłe dwudziestolecie międzywojenne. Szkoda że i wtedy politycy wszystko spaprali, patrząc na to jacy byliśmy słabi, wiedząc że się ma z jednej strony psychola Hitlera a z drugiej, jeszcze większego psychola Stalina.
|
![]() |
ale niektóre wypowiedzi są debilne, bezmyślne i prostackie, ludzie kto was spłodził? pewnie jakiś prostycham komuszy...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|