Ty byś nie wydał ani grosza i podczas załatwiania spraw w UM stałeś w malutkim pokoiku bo nie było krzesła dla petenta. A teraz załatwisz sprawę i jeszcze cukierka dostaniesz a jak będziesz kulturalny to kawą Cię poczęstują.undefined napisał:superr wydaje sie cudze pieniadze... a dla was mieszkancy podwyzki podatkow juz wkrótce hehehe
![]() |
|
![]() |
Nareszcie Świdnik ma nirmalny urząd. Nareszcie normalne warunki by załatwić jakąś sprawę!!!
|
![]() |
Czekam tylko kiedy ktoś wreszcie zburzy ten stary blaszak. To straszydło już dawno trzeba było rozebrać. Działka atrakcyjna, ścisłe centrum a tu relikt z PRL-u. Mam nadzieję że starostwo tego nie kupi bo nadal by było dziadostwo. Prywatny właściciel zrobi z tego perełkę
|
![]() |
No i bardzo dobrze. Na tej inwestycji przynajmniej skorzystają wszyscy mieszkańcy a nie garstka wybrańców jak w przypadku chodźby budowy ul Gospodarczej albo Ryjkowiznej.
|
![]() |
Urzędnicy powinni być w garniturach. Tu wyglądaja jak wieśniaki.
|
![]() |
Nareszcie mamy w Świdniku urząd, którym można się pochwalić!!
|
![]() |
Do poniżej: W życiu nie przyszłoby mi do głowy żeby komuś chwalić się jakimkolwiek urzędem. No chyba że jesteś burmistrzem i chcesz się pochwalić innemu burmistrzowi, to rozumiem.
|
![]() |
no od razu . część jest własnością Banku ... p.s. a te perełki to szkło, blacha i styropian ochlapany |
![]() |
Wiekszosc mieszkanców odwiedza urzad raz na kilka lat !!! Nie robcie mieszkancom wody z mozgu. To tak jakbym ja kupił sobie samochód za wpłacone przez ludzi pieniadze i dalbym im raz na kilka lat przez 15 minut posiedziec zeby zobaczyli jaki mam piekny samochod !!! (za ich pieniądze)
|
![]() |
Urząd boli najbardziej hejterów tych Osikowych kołków tępo ciosanych. Ich opowieści ludzie nie kupują. Urząd był potrzebny nie burmistrzowi a ludziom. Raz na kilka lat to chyba Spadło odwiedza urząd, żeby podsłuchać. Dowody osobiste, zameldowania, podatki, opłaty, drzewa, drogi, szkoły i przedszkola itp. Raz na kilka lat to ja dobytek Osiki odwiedzam jak samochód kupuje i jak dom budowałem. Moi rodzice nawet nie wiedzą gdzie jest starostwo.
|
![]() |
Tak powinno być już od dawna.
|
![]() |
a ja tak napisze z innej beczki czy dalej szkoły w świdniku bedą robić imprezy dla wice starosty i gałgana za nasze pieniądze ???????????????????????????? co
|
![]() |
Wszystko spoko tylko poprzyklejajcie więcej tektury do okien żeby nie było widać jak ciężko pracujecie:)
|
![]() |
I kamery nad wejściami i listami obecności zamontujcie.
|
![]() |
BYłam, bardzo przyjemna obsługa i wreszcie nie to dzidostwo. swoją drogą, ciekawe kierdy rozbiroą ten straszak blaszak, staarą siedzibę. oby jak najszybciej. I niech starosta tego nie kupuje, bo nic nie zrobi tylko dalej będzie straszyć mieszkańców. Trzeba to koniecznie rozebrać!
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|