![]() |
Pani Kurowska nie wie o czym mówi.
Pieniadze sa. Na powiekszenie urzedu miasta 10 milionów, na podwyzki dla Urzedników
Brakuje tylko na bezpieczenstwo mieszkanów
|
![]() |
Progi nic nie dadzą! jak cwaniak będzie chciał pokazać głupote to go próg nie powstrzyma!
|
![]() |
------------------------ZNAKI KODEKSU DROGOWEGO MUSZĄ OBOWIĄZYWAĆ ...--------------------------- NAWET I W DZIELNICY ŚWIDNIK ! . Nie róbcie Kochani Lublinianie PARODII , jeżeli stoi znak STOP to każdy kierowca ma obowiązek się przed znakiem ZATRZYMAĆ ! . Jeżeli się NIE zat rzyma to płaci "słony mandat" i nie potrzeba inwestycji "progów" ! . Nie kompromitujcie się Lub linianie to internet z dostępem na cały świat ! . WSTYDU NIE CZYŃCIE PIĘKNEMU LUBLINOWI !.
|
![]() |
------------------------ZNAKI KODEKSU DROGOWEGO MUSZĄ OBOWIĄZYWAĆ ...--------------------------- NAWET I W DZIELNICY ŚWIDNIK ! . Nie róbcie Kochani Lublinianie PARODII , jeżeli stoi znak STOP to każdy kierowca ma obowiązek się przed znakiem ZATRZYMAĆ ! . Jeżeli się NIE zat rzyma to płaci "słony mandat" i nie potrzeba inwestycji "progów" ! . Nie kompromitujcie się Lub linianie to internet z dostępem na cały świat ! . WSTYDU NIE CZYŃCIE PIĘKNEMU LUBLINOWI !.a ja dodam dla kierowców z LU że samochód na rondzie ma pierwszeństwo, wielokrotnie na rondzie koło Kauflandu w Świdniku musiałem hamować bo jakiś kierowca z Lublina nie patrzy na znaki i nawet nie patrzą w lewo. najlepiej pojechać za takim i mu "wytłumaczyć" błąd bo kiedyś dojdzie do wypadku |
![]() |
Znowu ta Klonowa... z tego co czytam to juz nawet komitet zalozyli... Powariowaly chlopki! Apel do Urzedu Miasta: nie dajcie sie zwariowac! Nie moze grupa oszolomow wymuszac jakies dziwaczne i do tego kosztowne bzdety.
|
![]() |
Znowu ta Klonowa... z tego co czytam to juz nawet komitet zalozyli... Powariowaly chlopki! Apel do Urzedu Miasta: nie dajcie sie zwariowac! Nie moze grupa oszolomow wymuszac jakies dziwaczne i do tego kosztowne bzdety.O chyba Soboń sie odezwał...... Nie dadza mu powiekszac urzedu miasta i zatrudniac znajomych tylko chca kasy na jakies bezpieczenstwo |
![]() |
Bedzie kasa na nowy wiekszy Urzad Miasta i na zatrudnianie nowych urzedników
http://www.nowytydzien.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=12399:przysz%C5%82y-ratusz-do-przetargu&Itemid=46
|
![]() |
Ty Sywester masz kompleks małego ptaszka? Świdnik póki co jest odrębnym miastem i nie zanosi się żeby miało być inaczej. Jak wiadomo stłuczki są tylko na skrzyżowaniu ale widzę, że dzielny komitet próbuje progi wrzucić na całą ulicę traktując ją jak własną osiedlową
|
![]() |
dopoki wyszynskiego bedzie przelotowa i b tam jezdzic 80 tak bedzie a wystarczy wprowadzic na jednej i drugiej skrzyzowania rownorzedne i trzeba bedzie zwalniac przed każdym skrzyzowaniem
|
![]() |
Ty Sywester masz kompleks małego ptaszka? Świdnik póki co jest odrębnym miastem i nie zanosi się żeby miało być inaczej. Jak wiadomo stłuczki są tylko na skrzyżowaniu ale widzę, że dzielny komitet próbuje progi wrzucić na całą ulicę traktując ją jak własną osiedlowąMylisz sie wypadki sa na całej ulicy, a najwiecej na tym skrzyzowaniu ta słuczka jest w innym miejscu niz to skrzyzowanie: http://imageshack.us/photo/my-images/28/a92z.jpg/ |
![]() |
a ja dodam dla kierowców z LU że samochód na rondzie ma pierwszeństwo, wielokrotnie na rondzie koło Kauflandu w Świdniku musiałem hamować bo jakiś kierowca z Lublina nie patrzy na znaki i nawet nie patrzą w lewo. najlepiej pojechać za takim i mu "wytłumaczyć" błąd bo kiedyś dojdzie do wypadkua ty kolego nie wrzucaj wszystkich do jednego wora co jezdza z rej LU bo ja jestem ze świdnika i mam blachy lubelskie, to co przepisów nie znam i nie wiem jak sie po swoim miescie jezdzi? |
![]() |
była taka piękna polna droga i komu to przeszkadzało?, kto tam zamieszkał, że miał taki wpływ na zrobienie tej drogi, a sio?
|
![]() |
była taka piękna polna droga i komu to przeszkadzało?, kto tam zamieszkał, że miał taki wpływ na zrobienie tej drogi, a sio?Moim zdaniem byla to zbyt duża inwestycja żeby pojedyncza "szycha" w urzedzie mogła przeforsowac taki temat. Odpowiedź na to pytanie nasuneła mi sie kiedy zobaczyłem 5 ciezarówek pełnych materiałow jadących tą ulicą w kierunku wielu okolicznych tam inwestycji realizowanych przez deweloperów. To by nawet tłumaczyło dlaczego Jakson nie chce tam zgodzic sie na progi-materaiały mogłyby ulec uszkodzeniu. Ludzie że ranni cóż-ofiary musza być. Nie chciałbym byc podejrzewany ze oskarżam kogo kolwiek ale obserwujac mogło dojsc przy tej inwestycji do jakiejs zgody wspólnych interesów "szychy" z urzedu -developerzy . |
![]() |
Tu nie droga jest winna a ludzie... patrzcie na znaki i nie szukajcie winy w inwestycji...
|
![]() |
Pomóc ludziom i po problemie. A tak coś kombinuja-(nie maja kasy, ludzie niech patrza na znaki,przepisy uniemozliwiają), Mozna uśmiac sie za darmo z tych urzedników.
|
![]() |
jak hołota dorwała się do samochodów - to mamy efekty .
wymuszanie pierwszeństwa jest wszędzie, na rondach, na Klonowej, Na Niepodległości przy czerwonych światłach deb***e regularnie przejeżdżają !
wystarczy ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|