![]() |
ta linia z ogłaszaniem kierunków tylko na 2 tygodnie przed pierwszym lotem to jakiś czeski film , zobaczymy czy w ogóle te loty wystartują
|
![]() |
Ukrainizacja Polski dalej wzmacniana.... a teraz dodatkowo dojdzie zydostwo sekty chabad lubawicz z Dniepru.
|
![]() |
No i gitara. Nowe kierunki powinny być tam gdzie będą realni pasażerowie. Skoro milion lub więcej Ukraińców (podobno nawet dwa miliony) pracuje i mieszka w Polsce to powinni latać do domu i z powrotem. Airport Lublin na tym zarobi.
|
![]() |
A co mnie obchodza loty na Ukraine ???
Ja sie pytam kiedy wystartuja loty do Basel ??
|
![]() |
No i gitara. Nowe kierunki powinny być tam gdzie będą realni pasażerowie. Skoro milion lub więcej Ukraińców (podobno nawet dwa miliony) pracuje i mieszka w Polsce to powinni latać do domu i z powrotem. Airport Lublin na tym zarobi.Ciekawe, 1,5 miln Ukraincom oplaca sie pracowac w Polsce, a przeciez musza jeszcze zaplacic za dojazd, oplacic stancje i wyslac osczednosci do domu!! Nam Polakom nic sie nie "oplaca" ale gdyby nie Balcerowicz, to my jezdzilibysmy pracowac na Ukraine za 600zl miesiecznie, i zyli w syfie, bo w 1990r startowalismy z podobnego poziomu, a Ukraina jest wciaz bogatsza jesli chodzi o bogactwa naturalne i urodzajne gleby!!! |
![]() |
3 loty z Anglia zawioszone, gdzie logika?
|
![]() |
A JA CHCĘ POLECIEĆ TANIO Z RODZINĄ DO GDAŃSKA. I?????????????????????
|
![]() |
To lotnisko zarobi, że ho ho ... LOL :) ps Kto na tym lotnisku research robi? Synek tuska? Czy córka kłamacz?
|
![]() |
To dla ukrów otworzyli chyba
|
![]() |
A co dla nas Polaków, gdzie loty do Wrocławia, co z czarterami do Turcji, Grecji... Ach...
|
![]() |
Lubelscy janusze biznesu otwierają szampana - nowe dostawy chętnych do roboty po 12 h/dobę za minimalną (a może i poniżej) teraz już drogą powietrzną! Ciekawe, czy gmina Lublin także i tym razem będzie dotować te połączenia poprzez wykupienie "reklam" podkreślających "turystyczne" walory regionu?
|
![]() |
DLACZEGO ZLIKWIDOWALI DO DONCASTER?!?!
lepiej na Ukraine do tych...
Zalosni jestescie!!!!!!!!
|
![]() |
Czy wy komentujący jesteście jacyś nienormalni? Co mają z tymi nowymi kierunkami wspólnego loty do Anglii czy Gdańska. Przecież to nie lotnisko organizuje loty. Ukraińskie linie chcą latać do Lublina i bardzo dobrze. Niech polskie linie też organizują loty. Aha... zapomniałem. Przecież żadnej polskiej linii oprócz państwowego LOTu nie ma. Były, ale bankrutowały po kolei. Taki jest polski biznes. I co? Sami g... mamy i mamy nie pozwalać innym?
|
![]() |
Dobre kierunki, my ukraince chcemy latac do europa, a poliaki nas potrzebuja
|
![]() |
Tak samo jak Ukraińcom w Polsce tak samo Polakom w Anglii. Prosta sprawa im dalej na zachód tym lepszy grosz...
|
![]() |
Dzieki Bogu, ze beda przyjezdzac bo w Naszym Kraju juz nikomu nie chce sie pracowac! A juz do takich prac jak budownictwo, czy nawet prace porzadkowe na dzialce trudno znalesc kogos, kto by sie chcial pochylic za mniej niz 30zl godz, nie mowiac o "Fachowcach" bo ten jak nie zarobi 2-tys na tydzien to wogole nie chce rozmawiac! Ciekawe bo za komuny to u nas bylo biedniej niz na Ukrainie ale dzieki przemianom to nie my jezdzimy na Ukraine pracowac za 700 zl miesiecznie, tylko oni przyjezdzaja do nas!
|
![]() |
Do Bristolu barany a nie na Ukrainę!!! Na zachód a nie jak zawsze na wschód łajzy szukaja
|
![]() |
Czy Lublin dopłaca do tego interesu?
|
![]() |
w jaki sposób??. to linia placi lotnisku od pasazera...
|
![]() |
to molestuj linie lotnicze... ja tez chce
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|