Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

To już oficjalne. Będą trzy nowe kierunki z lotniska w Świdniku

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 1 czerwca 2018 r. o 13:36 Powrót do artykułu
ta linia z ogłaszaniem kierunków tylko na 2 tygodnie przed pierwszym lotem to jakiś czeski film , zobaczymy czy w ogóle te loty wystartują
Odpowiedz
Ukrainizacja Polski dalej wzmacniana.... a teraz dodatkowo dojdzie zydostwo sekty chabad lubawicz z Dniepru.
Odpowiedz
No i gitara. Nowe kierunki powinny być tam gdzie będą realni pasażerowie. Skoro milion lub więcej Ukraińców (podobno nawet dwa miliony) pracuje i mieszka w Polsce to powinni latać do domu i z powrotem. Airport Lublin na tym zarobi.
Odpowiedz
A co mnie obchodza loty na Ukraine ??? Ja sie pytam kiedy wystartuja loty do Basel ??
Odpowiedz
No i gitara. Nowe kierunki powinny być tam gdzie będą realni pasażerowie. Skoro milion lub więcej Ukraińców (podobno nawet dwa miliony) pracuje i mieszka w Polsce to powinni latać do domu i z powrotem. Airport Lublin na tym zarobi.
 Ciekawe, 1,5 miln Ukraincom oplaca sie pracowac w Polsce, a przeciez musza jeszcze zaplacic za dojazd, oplacic stancje i wyslac osczednosci do domu!! Nam Polakom nic sie nie "oplaca" ale gdyby nie Balcerowicz, to my jezdzilibysmy pracowac na Ukraine za 600zl miesiecznie, i zyli w syfie, bo w 1990r startowalismy z podobnego poziomu, a Ukraina jest wciaz bogatsza jesli chodzi o bogactwa naturalne i urodzajne gleby!!!
Odpowiedz
3 loty z Anglia zawioszone, gdzie logika?
Odpowiedz
A JA CHCĘ POLECIEĆ TANIO Z RODZINĄ DO GDAŃSKA. I?????????????????????
Odpowiedz
To lotnisko zarobi, że ho ho ... LOL :) ps Kto na tym lotnisku research robi? Synek tuska? Czy córka kłamacz?
Odpowiedz
To dla ukrów otworzyli chyba
Odpowiedz
A co dla nas Polaków, gdzie loty do Wrocławia, co z czarterami do Turcji, Grecji... Ach...
Odpowiedz
Lubelscy janusze biznesu otwierają szampana - nowe dostawy chętnych do roboty po 12 h/dobę za minimalną (a może i poniżej) teraz już drogą powietrzną! Ciekawe, czy gmina Lublin także i tym razem będzie dotować te połączenia poprzez wykupienie "reklam" podkreślających "turystyczne" walory regionu?
Odpowiedz
DLACZEGO ZLIKWIDOWALI DO DONCASTER?!?! lepiej na Ukraine do tych... Zalosni jestescie!!!!!!!!
Odpowiedz
Czy wy komentujący jesteście jacyś nienormalni? Co mają z tymi nowymi kierunkami wspólnego loty do Anglii czy Gdańska. Przecież to nie lotnisko organizuje loty. Ukraińskie linie chcą latać do Lublina i bardzo dobrze. Niech polskie linie też organizują loty. Aha... zapomniałem. Przecież żadnej polskiej linii oprócz państwowego LOTu nie ma. Były, ale bankrutowały po kolei. Taki jest polski biznes. I co? Sami g... mamy i mamy nie pozwalać innym?
Odpowiedz
Dobre kierunki, my ukraince chcemy latac do europa, a poliaki nas potrzebuja
Odpowiedz
Tak samo jak Ukraińcom w Polsce tak samo Polakom w Anglii. Prosta sprawa im dalej na zachód tym lepszy grosz...
Odpowiedz
Dzieki Bogu, ze beda przyjezdzac bo w Naszym Kraju juz nikomu nie chce sie pracowac! A juz do takich prac jak budownictwo, czy nawet prace porzadkowe na dzialce trudno znalesc kogos, kto by sie chcial pochylic za mniej niz 30zl godz, nie mowiac o "Fachowcach" bo ten jak nie zarobi 2-tys na tydzien to wogole nie chce rozmawiac! Ciekawe bo za komuny to u nas bylo biedniej niz na Ukrainie ale dzieki przemianom to nie my jezdzimy na Ukraine pracowac za 700 zl miesiecznie, tylko oni przyjezdzaja do nas!
Odpowiedz
Do Bristolu barany a nie na Ukrainę!!! Na zachód a nie jak zawsze na wschód łajzy szukaja
Odpowiedz
Czy Lublin dopłaca do tego interesu?
Odpowiedz
w jaki sposób??. to linia placi lotnisku od pasazera... 
Odpowiedz
to molestuj linie lotnicze... ja tez chce
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...